Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Innergården med skolan i bakgrunden Foto av: Stefan Larsson

Berghultskolan erbjuder undervisning i klass F-5 med fritidshem och fritidsklubb. Skolan ligger vid skogskanten i södra Floda och vid undervisning och på raster är vi ofta i skogen. På Berghultskolan går ca 280 elever.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
  1. Skolavslutning 2017

    Välkomna till skolavslutning! Fredagen den 10 juni är det dags för årets skolavslutning. Vi samlas för gemensam avslutning på fotbollsplanen klockan 8.30. Information kring hur just ditt barn ska samals med sin klass i samband med avslutningen får du från respektive arbetslag.  Varmt välkomna!

  2. Föräldrainformation gällande övergång skolår 5-6

    När vi sätter samman nya klasser till årskurs 6 på Alléskolan så strävar vi efter att ha en jämn fördelning av flickor och pojkar i klasserna. Vi vill också ha en bra fördelning utifrån ett socialt och kunskapsmässig perspektiv. Alléskolan tar utgångspunkt i hur grupperna fungerar på F-5 enheterna. Beslut om lämplig gruppindelning fattas av avlämnande lärare, med stöd av elevhälsoteamet på…

  3. Nöt- och ägg förbud

    På Berghultskolan gäller förbud mot ägg, nötter, mandel, jordnötter och sesamfrön(även spår av). Det är av största vikt att vi alla är mycket noga och respekterar detta ägg- och nötförbud då det handlar om barns absoluta säkerhet och kan få mycket allvarliga konsekvenser om det inte följs. Det gäller även medhavd matsäck vid utflykter.