Ny rektor på Berghultsskolan

Publiceringsdatum : 2016-03-15

Berghultsskolan välkomnar Jan Behrens som ny rektor på skolan från och med den 4 april 2016.

Ny rektor på Berghultsskolan

 

Mitt namn är Jan Behrens och kommer att från och med den 4 april bliBerghultsskolans rektor. Jag tycker det skall bli väldigt roligt och spännande att få börja på ditt barns skola.

Närmast kommer jag från Ljungviksskolan i Gråbo där jag varit med om att bygga upp de nya skolorna där. Före Gråbotiden har jag varit rektor i Herrljunga kommun och biträdande rektor på en friskola i Alingsås kommun, totalt är jag nu inne på mitt 13:e år som skolledare.

Själv är jag uppväxt i Lerum och bor i Floda tillsammans med min familj.
Berghultskolan är just nu inne i en mycket spännande process där nya lokaler skall byggas. Vi kommer också någon gång under april-maj att få besök av skolinspektionen i samband med deras regelbundna kontroll av Lerums kommun.

Det skall bli både roligt och inspirerande att och delta i Berghultskolans arbete samt att leda och vidareutveckla skolan framåt tillsammans med skolans personal. Skolan kommer de närmaste åren att lägga kraft på att fortsätta att utveckla det entreprenöriella lärandet såväl som arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för att ge ditt barn så bra förutsättningar som bara tänkas kan för sin fortsatta skolgång.

Vårt fokus på Berghultsskolan kommer alltså att riktas mot att skapa en så god kunskapsutveckling som det bara är möjligt för era barn och samtidigt arbeta för en god arbetsmiljö för alla.

Jan Behrens
Blivande rektor på Berghultskolan