Fritidsklubb

Fritidsklubben är en öppen verksamhet för barnen i år 4 och 5. Elever i år 6 som tidigare gått på Berghultsskolan är också välkomna.

Flicka med färg på händerna

Vi vill ta tillvara på barnens egna intressen, utveckla nya färdigheter och skapa en verksamhet som ger trygghet och gemenskap. Klubben har flera aktiviteter som att pyssla med olika tekniker och material, spela spel eller bara koppla av.

Att tänka på

• Klubben har öppet  månd, tisd, tors,  fred 14,20-17 onsdag 13-17
  • 14.20 serveras mellanmål.
  • De barn som vill äta mellanmål anmäler sig senast vid lunch på ett block i bamba.
  • En eftermiddag på klubben kostar 17:-.Priset för mellanmål är 12:- och priset per pyssel/dag är 5:-.
  • För att barnen ska slippa ha pengar med sig till skolan, så kommer det en räkning ett par gånger per termin.
  • På loven erbjuder vi lunch, mellanmål och pyssel för 47kronor/dag. På loven är klubben bara öppen för de barn som anmält sig till lovverksamhet. Mer information kommer till de berörda inför varje lov.
  • Har du anmält ditt barn till verksamheten under lovet kommer du att debiteras oavsett om ditt barn varit på plats eller inte.