Fritidsklubb

Fritidsklubben är en öppen verksamhet för barnen i år 4 och 5. Elever i år 6 som tidigare gått på Berghultsskolan är också välkomna.

Flicka med färg på händernaVi vill ta tillvara på barnens egna intressen, utveckla nya färdigheter och skapa en verksamhet som ger trygghet och gemenskap. Klubben har flera rum där man till exempel kan spela biljard och pingis, pyssla med olika tekniker och material, spela spel eller bara koppla av.

Att tänka på

• Klubben har öppet måndag – fredag 14-17.
  • 14.15 serveras mellanmål.
  • De barn som vill äta mellanmål anmäler sig under skoldagen på ett block i bamba.
  • En eftermiddag på klubben kostar 17:-.

• Priset för mellanmål är 12:- och priset per pyssel/dag är 5:-.

• För att barnen ska slippa ha pengar med sig till skolan, så kommer det en räkning ett par gånger per termin.
  • På loven erbjuder vi lunch och mellanmål för 30 kronor. På loven är klubben bara öppen för de barn som anmält sig till lovverksamhet. Mer information kommer till de berörda inför varje lov.