Välkommen tillbaka

Publiceringsdatum : 2019-08-14

Hej! Vi vill hälsa er hjärtligt välkomna till ett nytt läsår här på Berghultskolan och hoppas att ni haft en fin sommar.

På skolan är vi i full färd med att skola in våra nya förskoleklassbarn till de två nya klasser de ska gå i och dessutom är vårt vanliga fritidshem igång som vanligt.På fredag är det stängningsdag på skolan och all vår personal får tillfälle att planera läsåret tillsammans.

Skolan börjar på onsdag 21/8 kl. 8.00-13.00 för samtliga elever.

Våra elever i förskoleklass, åk 1, åk 2 och åk 3 kommer att gå 8.00-13.00 varje dag. Elever i åk 4 och åk 5 kommer att gå i skolan 8.00-14.10 på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar. På onsdagar går de 8.00-13.00.

På skolan har vi gjort fyra nyanställningar och de vi anställt är Malin Vennström, fritidspedagog med särskilt uppdrag att driva fritidshemsutveckl ingen på Berghultskolan, grundskollärare Camilla Stenroth för klass 3A och grundskollärare Linda Holm Azemi som kommer att arbeta som lärare och extra resurs i våra F-2-arbetslag. I klass 3B kommer Michaela Lorentzon vara klasslärare, Michaela har under förra läsåret arbetat som lärare i 3-5 A. I vår nystartade flexgrupp har vi anställt socialpedagog Sandra Nguyen.

Vi hälsar all vår nya personal hjärtligt välkomna och hoppas de ska trivas gott.

På ledningsidan har det blivit en liten förändring, både Jan Behrens och Marie Wallberg kommer att arbeta kvar – men vi har ändrat tjänstefördelningen så att Marie arbetar på Berghultskolan 100 % och Jan 60 %.

Vi ser fram emot ett nytt läsår tillsammans!

Vänliga hälsningar, Jan Behrens och Marie Wallberg