Välkommen till fritidsklubben Stubben

Här kan man spela pingis, jobba vid en dator, spela x-box eller vanliga spel. Man kan pyssla, baka och lyssna på musik.

Kille som hoppar upp i luftenTill gympan går vi minst en gång i veckan. På loven kan det hända att man åker iväg någonstans t. ex badar eller grillar.

Telefonnummer till oss är 52 19 42.
Klubben har öppet för elever i årskurs 4 - 6.

Öppet tiderna är

• måndag 14.00-17.00
  • tisdag 14.00-17.00
  • onsdag 14.00-17.00
  • torsdag 14.00-17.00
  • fredag 13.20-17.00

Varje dag klockan 16.20 så slår vi oss ihop med fritids. Då går klubben barnen upp till fritidslokalerna.

Veckoaktiviteter på klubben

• Måndag Måndagsfrågan
  • Tisdag Frivillig extra gymnastik
  • Torsdag Bakdag
  • Fredag Datafridag filmvisning

Öppen verksamhet

Klubben är en öppen verksamhet så man behöver inte vara inskriven för att få komma till klubben. Det innebär att man kan komma och gå när man vill. Barnen har nu ett större ansvar att meddela sina föräldrar om man går hem efter skoldagen eller väljer att stanna kvar på klubben.

På eftermiddagarna så äter klubbenbarnen mellanmål vid 14.40. Mellanmålet kostar 10 kronor, man kryssar för om man ska äta. Skolan sammanställer sedan kostnaden och skickar en faktura hem. På loven äter vi både lunch och mellanmål samma sak gäller där men då blir kostnaden 30 kronor.

I och med att det är en öppen verksamhet så innebär det att det är mycket upp till barnen vad de vill göra men vi har en fast aktivitet per dag.

Öppettider vid lov för klubben är

• måndag - fredag 10.00-17.00.

Skulle man behöva barnomsorg när klubben inte är öppen så kan man ansöka om fritidsplats. Obs blanketten måste lämnas in två veckor i förväg till fritids.

Blankett kan du få här eller på fritids.
Klicka här för blankett >>

Skulle man behöva barnomsorg när klubben är stängd ta då kontakt med Martin eller skolans rektor.

Martin Edvardsson
Fritidsledare