Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Olstorps förskola Olstorps förskola

Välkommen till Olstorps förskola som är en del av Gråbo förskolor. Vi arbetar med en medvetenhet kring varje barn där vi utgår från det entreprenöriella lärandet samt låter barnens intressen och behov ligga till grund i utformandet av den pedagogiska verksamheten.

"På våra förskolor möts du av barn som hjälper varandra att lyckas, de har en tillit till sin egen förmåga och ser framtiden som något de skapar tillsammans för en hållbar utveckling."

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
  1. Årsredovisningen 2013

    Bra resultat i skolorna

    Så summeras ett avsnitt i den nyligen klara årsredovisningen för 2013. ”Ett år som präglats av pedagogisk verksamhetsutveckling i samklang med ekonomiska förutsättningar.”. Eller som man skulle kunna uttrycka det: skolverksamheten går ihop, kvaliteten ska behållas och nya förskolor har byggts. Årsredovisningen kan även med fördel användas i undervisningen, till exempel hur skattekronorna används…

  2. Flicka i skolmiljö

    Stabilt kunskapsresultat och hög trygghet i kommunens grundskolor

    Lerums kommun ligger på plats 35 i landet när det gäller det sammanvägda kunskapsresultatet i grundskolan. Det visar rapporten Öppna jämförelser i grundskolan, som presenteras av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. - Jag tycker att det är ett jättebra resultat i många delar. Det är ett kvitto på att vi har god kvalitet i våra skolor, säger Karin Persson, verksamhetschef Sektor lärande.