Lekstorpsskolan Foto av: Stefan Larsson
Föregående Nästa Spela Pausa

Lekstorpskolan nyinvigdes hösten 2012 och har cirka 270 elever i årskurs F-9

Estetiska lärprocesser, samhällsengagemang, internationalisering och mångfald genomsyrar Lekstorpsskolans verksamhet och är centrala teman.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Kvalitetsrapport

  Lekstorps kvalitetsrapport 2014-2016 Lekstorps kvalitetsrapport 2014-2016

 2. Likabehandlingsplan

  Här hittar du Lekstorpsskolans likabehandlingsplan. Likabehandlingsplan

 3. Återtag och utköp av iPad

  Återtag eller utköp av lärverktyg våren 2015 Vi påbörjar nu processen för återtag/utköp av de iPad och PC som leasades 2012. Rutinerna ser lite olika ut beroende på om det gäller PC eller iPad. Att tänka på vad gäller iPad, är att vårdnadshavare ska göra ett aktivt val om utköp/återlämning. Skolan har skickat ut ett brev till vårdnadshavare om hur man skall gå tillväga.

 4. Skola24

  Appen för Skola 24 fungerade inte under onsdagen 25/3. Funktionen ”Frånvaroanmälan” saknades för vårdnadshavare. Den finns nu på plats och vi har testkört så att den fungerar. Det man behöver tänka på är att logga ut och logga in i appen igen för att få på rätt inställningar och för att kunna se ”Frånvaroanmälan” i menyn.

 5. Fritids

  Varje torsdag på Lekstorpsskolan håller SO lärare Emil Johansson en spännande historiskföreläsning för alla barn i F3A på fritids. Historierna sträcker sig lång långt tillbaka i tiden både inom och utanför Sveriges gränser. Historierna bjuder på allt från de bäst kända händelserna och personer till mindre känd lokal historia. Några av de tidigare berättade historier är: Bockstensmannen, Ett…

 6. Höstlov och halloween

  Säga nej är okej Vid ledigheter som höstlov och halloween ökar risken för att ungdomar ska dricka alkohol. Därför riktar många kommuner i länet nu extra strålkastarljus på frågan om tonåringar och alkohol för att skapa engagemang, inte minst hos föräldrar. Om du som förälder säger tydligt nej till att ge din yngre tonåring alkohol, blir det dessutom lättare för äldre syskon och kompisar att göra…