Välkommen till Fritidsklubben

Fritidsklubben är en öppen verksamhet för barn i år 4-6. Detta innebär att barnen inte har några scheman utan kan komma när de vill.

Fritidsklubben har öppet skoldagar klockan 14 - 17. 
Lovdagar klockan 10 - 17.
Kontakta Mats Brage, fritidsklubben telefonnummer: 0302-52 18 13.

Verksamhet

När de kommer skriver de in sig i en bok. I samma bok antecknar de vid hemgång klockslaget då de lämnar klubben för dagen. Vi försöker att variera utbudet av aktiviteter så att det ska passa alla barn. Aktiviteterna utgår från barnens intressen. Vi spelar spel, spelar instrument, sjunger, ritar med mera. Vill man pyssla har vi ett stort materialutbud att välja på. Olika sportredskap finns att låna. En gång i veckan, mellan klockan 15-16 har vi tillgång till idrottshallen.

Mat

Vi äter mellanmål i matsalen klockan 14.20 tillsammans med Kulan. Vill man äta anmäler man sig direkt när man kommer. Under lovdagar kan man äta både lunch och mellanmål. Detta måste anmälas i förväg och görs via blanketter som vi skickar ut före loven. Anmälan är bindande, det vill säga uteblir man och har anmält mat får man ändå betala den mat som är beställd (gäller ej vid sjukdom).

Lov

På loven brukar vi anordna trevliga aktiviteter såsom att gå på utflykt tillsammans med Kulan, grilla korv, se på film med mera.

Kostnader

Vistelsen på fritidsklubben är avgiftsfri, men för mellanmål utges en avgift om tio kronor per dag. Vid skollov är avgiften för lunch 20 kronor per dag. Betalning sker via faktura på en samlad summa en gång i halvåret. Inga avgifter uttages för hobbymaterial eller frukt.

Till dig som kommer till klubben
• Säg hej till ledaren när du kommer och skriv in på dagens lista.
• Behandla alla med respekt (skolans ordningsregler gäller), plocka bort efter dig och var rädd om våra saker på fritidsklubben.
• Använd ett vårdat språk.
• Skriv ut dig och säg hej då innan du går.