Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Uddaredsskolan Foto av: Stefan Larsson
Uddaredsskolan Foto av: Stefan Larsson
Uddaredsskolan Foto av: Stefan Larsson
Uddaredsskolan Foto av: Stefan Larsson
Uddaredsskolan Foto av: Stefan Larsson
Uddaredsskolan Foto av: Stefan Larsson
Föregående Nästa Spela Pausa

Uddaredsskolan ligger naturskönt i Floda. Vi är en F-5 skola. Vi har en klass i varje årskurs, två fritidshem och en fritidsklubb.

På Uddaredsskolan jobbar vi mycket med miljöfrågor, vi använder ett väl inarbetat antimobbningsprogram och är engagerade i biståndsprojekt.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Öppet Forum

  Måndagen den 9 maj kommer Hästhagen/Uddaredsenheten att ha Öppet Forum i Hästhagenskolans matsal. Temat denna gång är "Giftfri vardag för barn". Tiden är 18.30-20.00. Vi inleder med en föreläsning av representanter från Ekocentrum i Göteborg och sedan är det Workshop/mingel. Då finns det också möjlighet att prata med rektorer och förskolechefer på enheten. Mer information och inbjudan kommer.

 2. Uddaredsskolans systematiska kvalitetsrapport

  Nu ligger Uddaredsskolans systematiska kvalitetsrapport ute i PDF-format. Ni hittar den under Om skolan/Arbetssätt och inflytande/Handlingsplaner.

 3. Information till år 5

  Information till föräldrar gällande övergång från år 5 till år 6. När vi sätter samman nya klasser till årskurs 6 på Alléskolan så strävar vi efter att ha en jämn fördelning av flickor och pojkar i klasserna. Vi vill också ha en bra fördelning utifrån ett socialt och kunskapsmässig perspektiv. Alléskolan tar utgångspunkt i hur grupperna fungerar på F-5 enheterna. Beslut om lämplig gruppindelning…

 4. Uddaredsskolan har tillsammansdag.

  Tillsammansdag

  Uddaredsskolan har haft en tillsammansdag. Torsdagen den 24 september hade Uddaredsskolan en tillsammansdag. Barnen var indelade i sina faddergrupper och gick under hela förmiddagen en aktivitetspromenad med olika stopp på vägen. Sammanlagt skulle de passera 10 olika stationer runt om i Uddared. Trots en del regn blev det en mycket lyckad dag. Efteråt serverades det korv med bröd utomhus.

 5. Eleverna på Uddaredsskolan har uppvärmning inför skoljoggen.

  Skoljoggen på Uddaredsskolan

  Måndagen den 14 september har det varit skoljoggen på Uddaredsskolan. Skoljoggen är Sveriges största motionslopp för barn och ungdomar och arrangeras varje höst i skolorna runt om i landet. Varje år deltar närmare en halv miljon unga i Skolidrottsförbundets arrangemang Skoljoggen. Elever från förskoleklass till årskurs tre på gymnasiet deltar på sina villkor. Springa, jogga, lunka eller gå – det…

Matsedel v. 3 (16/1-20/1)

Måndag
Thaigryta serveras med ris
Tisdag
Blodpudding/potatisbullar serveras med lingon och keso
Onsdag
Klimatsmart köttfärssås serveras med spagetti
Torsdag
Panerad fisk serveras med remouladsås och kokt potatis
Fredag
Potatisgratäng med kallt kött
Nästa vecka