Fritidsklubben

Fritidsklubben är en öppen verksamhet för barn i årskurs 4 till 6. Detta innebär att barnen inte har några scheman utan kan komma när de vill.

Fritidsklubben

Telefon: 0302-52 18 51, 076-129 57 35

På fritidsklubben arbetar Hanna Björk och Anna-Lena Bergström
Fritidsklubben har öppet kl.14-17, lovdagar kl.10-17. 
Klubben håller till på Björken.

Verksamhet
 

Vi har ett varierat utbud av aktiviteter så att det skall passa alla barn. Vi har möjlighet att spela spel, pingis, biljard och det finns möjlighet att rita och att pyssla ur ett stort materialutbud. Vi har tillgång till gymnastiksalen en dag i veckan. Det finns även bollar och andra sportredskap att låna. 

Mat                                   

 Vi äter mellanmål  kl.14.40. Vill man äta så anmäler man det direkt när man kommer. Mellanmålen försöker vi variera genom att varva smörgås, flingor mm. På skolloven kan man äta både lunch och mellanmål. Detta måste man emellertid anmäla i förväg genom att fylla i de lappar som vi skickar ut före loven. 

Lov

Klubbens dagliga verksamhetFoto av: Malin Johansson På loven så har vi öppet kl.10-17. Då har vi ibland lite olika aktiviteter som t.ex. bowling, bio, skridskoåkning, korvgrillning, filmvisning mm. Detta kostar naturligtvis pengar, vilket barnen betalar kontant innan aktiviteten. Lunch äter vi kl.11.30 och mellanmål ca kl.14.40. Före loven så skickar vi ut lappar till alla barnen. Där måste man anmäla sig om man skall äta och följa med på utflykter. Det är viktigt att lappen lämnas i tid till oss och att anmälan är bindande.  

Kostnader

Vistelsetiden på klubben är avgiftsfri, men för mellanmål uttages en avgift om 12 kr per dag och vid skollov för lunch 30 kr per dag.    

Till dig som kommer till klubben:

  • Säg hej till personalen när du kommer och skriv in dig i almanackan på väggen. 
  • Behandla alla med respekt och var rädd om våra saker.
  • Svär inte/använd ett vårdat språk. 
  • Skolans regler gäller hela dagen, så länge det är verksamhet på skolan.      
  • Skriv ut dig och säg hej då när du går.

Välkomna önskar Hanna Björk och Anna-Lena Bergström