Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Inbäddad kring sjö, ängar och skog ligger förskolan som en inbäddad oas i norra Floda. Vi är ute mycket och klär oss efter väder. Vitsippans förskola har en avdelning.

Just nu består gruppen av 20 barn i åldrarna ett till fem år. Barnen är indelade i två lärgrupper under delar av dagen, vilket bidrar till att skapa en lugn och trygg lärmiljö för våra barn.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
  1. Vision för Hästhagen-Uddareds förskolor

    Hos oss välkomnas du av barn och pedagoger som är stolta över sitt arbete och sin förskola. Du möter lärmiljöer och förhållningssätt som berättar om framtidstro, förundran och glädjen i att tillsammans erövra kunskap.

  2. Staffli utanför skolan

    Nu kan vi måla ute

    Vi har fått ett fint utomhusstaffli där vi kan måla fantastiska konstverk. Barnen inspirerar varandra och alla blir intresserade av att måla och blanda färger.Väljer tunna tjocka och smala penslar, det blir så fina resultat. Är det fint väder och bilderna hänger kvar på väggen så kanske förbipasserande kan se så fina alster barnen gjort.