Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Gården Vår utemiljö

Hulans förskola ligger granne med Hulanskolan. I vår närmiljö har vi skog och vacker natur. Det är även nära till kommunikationer som pendeltåg och buss.

Förskolan har en yngre och en äldrebarnsavdelning. I vårt arbete utgår vi från Läroplanen för förskolan, Lpfö98 reviderad 2010 samt Barnkonventionen.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Barn i en stor ring

  Förskolans dag

  På förskolans dag, som infaller i maj varje år, samlades enhetens tre förskolor på en stor grön äng i området för att gemensamt sjunga och fika ihop. Vi sjöng djursånger och rörelsesånger tillsammans! Barnen hade gjort egna kransar, flaggor och utklädnader som vi firade förskolans dag i.

 2. Stor kartong med lego i

  "Flygplansraketskoja"

  Barnen har på bilden skapat en "flygplansraketskoja" som har blivit ett byggställe för barnen att vara i.

 3. Årsredovisningen 2013

  Bra resultat i skolorna

  Så summeras ett avsnitt i den nyligen klara årsredovisningen för 2013. ”Ett år som präglats av pedagogisk verksamhetsutveckling i samklang med ekonomiska förutsättningar.”. Eller som man skulle kunna uttrycka det: skolverksamheten går ihop, kvaliteten ska behållas och nya förskolor har byggts. Årsredovisningen kan även med fördel användas i undervisningen, till exempel hur skattekronorna används…

 4. Flicka i skolmiljö

  Stabilt kunskapsresultat och hög trygghet i kommunens grundskolor

  Lerums kommun ligger på plats 35 i landet när det gäller det sammanvägda kunskapsresultatet i grundskolan. Det visar rapporten Öppna jämförelser i grundskolan, som presenteras av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. - Jag tycker att det är ett jättebra resultat i många delar. Det är ett kvitto på att vi har god kvalitet i våra skolor, säger Karin Persson, verksamhetschef Sektor lärande.