Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Gården Vår utemiljö

Hulans förskola ligger granne med Hulanskolan. I vår närmiljö har vi skog och vacker natur. Det är även nära till kommunikationer som pendeltåg och buss.

Förskolan har en yngre och en äldrebarnsavdelning. I vårt arbete utgår vi från Läroplanen för förskolan, Lpfö98 reviderad 2010 samt Barnkonventionen.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Stor kartong med lego i

  "Flygplansraketskoja"

  Barnen har på bilden skapat en "flygplansraketskoja" som har blivit ett byggställe för barnen att vara i.

 2. Årsredovisningen 2013

  Bra resultat i skolorna

  Så summeras ett avsnitt i den nyligen klara årsredovisningen för 2013. ”Ett år som präglats av pedagogisk verksamhetsutveckling i samklang med ekonomiska förutsättningar.”. Eller som man skulle kunna uttrycka det: skolverksamheten går ihop, kvaliteten ska behållas och nya förskolor har byggts. Årsredovisningen kan även med fördel användas i undervisningen, till exempel hur skattekronorna används…

 3. Flicka i skolmiljö

  Stabilt kunskapsresultat och hög trygghet i kommunens grundskolor

  Lerums kommun ligger på plats 35 i landet när det gäller det sammanvägda kunskapsresultatet i grundskolan. Det visar rapporten Öppna jämförelser i grundskolan, som presenteras av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. - Jag tycker att det är ett jättebra resultat i många delar. Det är ett kvitto på att vi har god kvalitet i våra skolor, säger Karin Persson, verksamhetschef Sektor lärande.