Norrgården

Norrgården är en äldrebarnsavdelning .

Vår målsättning är att barnens nyfikenhet inför sitt eget lärande väcks. Att barnen känner delaktighet och får en positiv synpå sin egen roll i en större gemenskap där deras utveckling står i fokus.

I vårt arbete utgår vi från Läroplanen för förskolan Lpför98 reviderad 2010 samt Barnkonventionen.

På Norrgården har vi två hemvister och på de hemvisterna kommer vi att fördela barnen i tre grupper, Triangel, Cirkel och Kvadratgruppen.

• I Triangelgruppen går barn som är födda 2013
  • I Cirkelgruppen går barn som är födda 2012
  • I Kvadratgruppen går barn som är födda 2011

Vad vår verksamhet erbjuder:

• Vi vill att förskolan skall vara trygg och lärorik för barnen och att de skall få med sig roliga minnen från sin förskoletid.
  • Vi vill stötta barnen förmåga att kommunicera och uttrycka sina tankar och därigenom utvecklas till starka och trygga individer.
  • Vi vill stärka barnens empati, respekt för sig själv och varandra.
  • Vi vill med hjälp av leken skapa lust för att leka och lära, utveckla det sociala i meningsfulla samanhang.

Samarbete är nyttigt och roligt

Välkomna att hälsa på oss - Telefonnummer: 0302 52 10 71     0302-52 10 72

Vi som jobbar här