Nyhetsarkiv - Hulanskolan

Kontakt

 • Hulan

Förskolechef:
Marianne Lång Ohlsson 0302-52 13 20, 0736-600 573

 

Rektor: 
Mattias Gunnander  0302-52 10 69

 

Administratör:
Carina Halén 0302-52 13 89, 0761-295 876

Aktivera Talande Webb

Stäng Aktivera Talande Webb
 1. Knappekullaskolan Foto av: Stefan Larsson

  Nuläge utbyggnad Knappekullaskolan och Torpskolan

  Publiceringsdatum: 2018-02-06 De byggtekniska utredningarna för Knappekullaskolan och Torpskolan som pågått under hösten är klara. De visar att den ursprungliga planen för utbyggnad vid Knappekullaskolan blir svår att genomföra. Utredningen utvidgas nu med ett par alternativa förslag på lösningar. Lerum växer, och vi är trångbodda i skolorna i Norra Lerum. För att möta framtidens behov har…

 2. Kreativ matematik

  Publiceringsdatum: 2017-10-27 Kreativ matematik på skolgården en solig höstad. Leken ”spion och general” är inspirerad från idrottsläraren och handlar om större än alternativt mindre än, var mycket uppskattad av eleverna.

 3. Rastaktivitetsdag

  Publiceringsdatum: 2017-10-20 Eleverna i åk F-2 fick prova på aktiviteter som inte kräver så mycket redskap att eleverna själva sedan kan göra själva på rasterna. Eleverna i åk4 höll i lekstationerna där F-2 i faddergrupperna gick runt till de olika stationerna. King out, hopprep, lappstafett, under hökens vingar och basketkast.

 4. Fadderaktivitet

  Publiceringsdatum: 2017-09-04 Efter en lång sommar var det dags för en dag tillsammans med möjlighet att få lära känna sina skolkamrater bättre. För våra faddergrupper, med elever från samtliga årskurser, väntade en dag med aktiviteter. Rörelse, samarbete och kluriga uppdrag genomfördes. Positiv energi, skratt och en del diskussioner hördes från skolgårdens alla hörn. En fin start på veckan!

 5. elever spetssvenska Foto av: Stefan Larsson

  Intresserad av spetsundervisning?

  Publiceringsdatum: 2017-08-15 Lerums kommuns erbjuder elever i årskurs 8 och 9 spetsutbildning inom matematik och svenska. Spetsutbildningarna betyder en fantastisk chans för dig som har stort engagemang, nyfikenhet och särskilda ambitioner och inom dessa ämnen. Sedan snart 10 år tillbaka har elever från kommunens grundskolor med intresse för matematik kunnat läsa en integrerad kurs spetsmatte på…

 6. föräldravandring på natten Foto av: pixabay.com

  Vill du börja nattvandra?

  Publiceringsdatum: 2017-08-14 Nu när de flesta börjar samlas igen efter sommaren och mörkret lägger sig tidigare på kvällen är det bra att det är vuxna ute i samhällena även kvällstid  Det finns organiserade nattvandringar i Gråbo och Lerum.  De välkomnar nu fler vuxna att komma med på fredags- och lördagskvällarna. "Nattvandrarna Lerums Kommun" finner du på Facebook. Det går även att nå dem via…

 7. Skolstart i Lerums kommun

  Publiceringsdatum: 2017-08-14 Eleverna börjar läsåret 2017/18 måndagen den 21 augusti 2017. Här nedan ser du vilka tider som gäller på respektive skola.

 8. Barns rättigheter

  Publiceringsdatum: 2017-03-30 Årskurs fyra och fem har jobbat med Globen som är en tidning som är till för unga som deltar i World's Children's Prize (WCP). Vi och barn över hela världen får läsa om hur tre personer kämpar för barn som ofta har upplevt svåra kränkningar. Nu i veckan har vi röstat på kandidaterna. Tidigare har som mest 7,1 miljoner barn röstat. Alla tre kandidaterna får…

 9. Handboll Foto av: Anita Stål

  Handbollsfinal

  Publiceringsdatum: 2017-03-16 Vidare till handbollsfinal Vi i fyran ställde upp med två lag i handbollsturneringen ”Bästa fyran”. The pink panthers och Felstavad fejc. PP gick till final och FF kom på fjärde plats. Av alla skolor i Lerums Kommun slutade det med att PP kom på andra plats och fick silverpokal.

 10. Batterijakten Foto av: Anita Stål

  Batterijakten

  Publiceringsdatum: 2017-03-16 Vi i fyran deltar i Batterijakten som är en tävling som alla fyror i Sverige kan delta i. Främst samlar vi batterier för miljön skull, men det finns också andra deltävlingar. Vi tycker att det är ett bra sätt att göra något med kompisarna samtidigt som vi gör något bra.