Fritidsklubb

Fritidsklubben bedrivs av personalkooperativet Kreativ Fritid. Fritidsklubben är en öppen verksamhet vilket innebär att barnen inte är inskrivna i någon omsorg utan kan komma och gå vid intresse och behov. Våra elever i åk 4 -6 är välkomna hit.

Fritidsklubbens verksamhet är Blågården, beläget i ett gult hus mellan Lindex och ICA.

telefon:0302-521085

Öppetider

Vi har öppet alla skoldagar måndag, tisdag och torsdag mellan 14.00-17,00 samt onsdag och fredag 13.30-16,30.

Mat

På skoldagarn äter vi mellanmål klockan 14,30
Lovdagar äter vi lunch klockan 11,30 och  mellanmål 14,00.

På vanliga skoldagar väljer barnet själv (i samråd med föräldrar) om den vill följa med upp och äta mellanmål, vilket betyder att ingen föranmälan behövs. På lov krävs en föranmälan för att beställa lunch. Anmälan delas ut ett par veckor innan lovet, och gäller enbart maten. Även om ett barn inte är anmält har man alltid rätt att komma till klubben, men kan i så fall behöva ha med sig en matlåda.

Betalning för lunch och mellanmål faktureras i efterhand av skolan.
Mellanmål kostar 12 kronor och lunch (enbart på loven) 30 kronor.

Vi som hälsar dig välkommen till klubben heter Shaun Wiseman och Elisabeth Caban!