Fritidshem

Välkommen till Hulanskolans fritidshem: Villekulla, Junibacken och Sunnanäng.

HULANSKOLANS FRITIDSHEM

Hulanskolans fritidshem består av två fritidshem. Villekulla  är äldrefritids för 2-3 : or. Yngrefritids  är för F-1 : or och är uppdelat på två avdelningar som heter Junibacken och Sunnanäng.

Junibackens fritids öppnar klockan 6,00 och stänger klockan 18 gemensamt för alla.

Sunnanängs fritids har öppet klockan 8 till 16.30.

Villekulla fritids har öppet skoldagar 13,20 till 16,30, loven 8 till 16,30.

Hulanskolan ligger mellan ett radhus-område och ett bostads-område så de flesta av våra barn som går hos oss har gång eller cykelavstånd till skolan. Vi har också skog, sjö och naturreservat runt husknuten som vi med glädje använder oss av både i skolverksamheten och på fritids.

PEDAGOGISK  INRIKTNING

På Hulanskolans fritidshem vill vi att barnen ska känna trygghet och glädje och också kunna ta ansvar för sitt sätt att vara både mot andra barn och vuxna.

Målet för fritidshemmen är att erbjuda barnen en meningsfull fritid, genom att låta lek och skapande ta stor plats i vår verksamhet. Detta gör vi bland annat genom att erbjuda olika aktivitetsgrupper med pyssel och fritidsgympa.

Vi lägger också ner mycket arbete på att jobba med värdegrunden. Hur är vi mot andra? Hur vill vi att andra ska behandla mig? Hur är jag mot mina kamrater?

Dessa och många andra frågor arbetar vi med ständigt.

Längst ner på sidan finns mer informationsbrev.

Klicka här för att komma i kontakt med fritidshemmen >>