Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Hulantäppans förskola 1

Hulantäppans förskola ingår i Hulans enhet och ligger granne med Hulanskolan samt Hulans förskola. I vår närmiljö har vi vacker natur, bland annat Hulans naturreservat.

Här finns tre avdelningar Hallonet, Smultronet och Regnbågen. Vi är en förskola där barns nyfikenhet och lust att lära ska följas, uppmuntras och utmanas.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Barn i en stor ring

  Förskolans dag

  På förskolans dag, som infaller i maj varje år, samlades enhetens tre förskolor på en stor grön äng i området för att gemensamt sjunga och fika ihop. Vi sjöng djursånger och rörelsesånger tillsammans! Barnen hade gjort egna kransar, flaggor och utklädnader som vi firade förskolans dag i.

 2. "Lamp-mobil"

  "Lampfest"

  Barnen på avdelningen Hallonet har under en tid gemensamt skapat en mobil gjord av äggkartonger, cykelhjul och lampor. När lampan var klar firades detta med en "lampfest".

 3. Årsredovisningen 2013

  Bra resultat i skolorna

  Så summeras ett avsnitt i den nyligen klara årsredovisningen för 2013. ”Ett år som präglats av pedagogisk verksamhetsutveckling i samklang med ekonomiska förutsättningar.”. Eller som man skulle kunna uttrycka det: skolverksamheten går ihop, kvaliteten ska behållas och nya förskolor har byggts. Årsredovisningen kan även med fördel användas i undervisningen, till exempel hur skattekronorna används…

 4. Flicka i skolmiljö

  Stabilt kunskapsresultat och hög trygghet i kommunens grundskolor

  Lerums kommun ligger på plats 35 i landet när det gäller det sammanvägda kunskapsresultatet i grundskolan. Det visar rapporten Öppna jämförelser i grundskolan, som presenteras av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. - Jag tycker att det är ett jättebra resultat i många delar. Det är ett kvitto på att vi har god kvalitet i våra skolor, säger Karin Persson, verksamhetschef Sektor lärande.