Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Knappekullaskolans fasad Foto av: Stefan Larsson Knappekullaskolans fotbollsplan. Foto av: Camilla Palmqvist Knappekullaskolans lekplats. Foto av: Camilla Palmqvist

Knappekullaskolan är en skola där alla barn och elever är allas ansvar och där varje barn och elever ska få det de behöver för att lära och utvecklas. Det är en skola som sjuder av trygghet, trivsel och samverkan.

Knappekullaskolan består av två skolenheter. Tillsammans lyfter vi fram allas unika förmågor genom att verka för att det finns utrymme för inspiration, lust,gemenskap, engagemang och nyfikenhet.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Enhetsrådsprotokoll

  Länk: Protokoll 170425 Protokoll 170307 Protokoll 161123

 2. Uppstartsdag

  Nu är eleverna på plats och vilken start det blev. Eleverna började det nya skolåret med den gemensamma uppstartsdagen då årskurs 5 eleverna hade klurat ut en rad olika stationer. Sedan så blev eleverna indelade i olika grupper där alla årskurser representerades. Efter detta var det bara att ge sig ut på skolområdet och prova på alla de spännande och kluriga uppgifter som var på plats.  

 3. Seger

  Segervrål från Knappekullaskolan Knappekullaskolans årskurs 5 tog hem segern i årets upplaga av Klasshandbollen som spelades i Förbohallen. 

 4. Årskurs 2 under handbollsdagarna

  Handboll

  I dagarna två har det varit full fart för våra åk 2 och 3 i Stenkullens idrottshall. Under måndagen så var skolans 3:or iväg och spelade handboll under den årliga skolhandbollen. Där hämtades både valörer i guld och silver tillbaka till skolan. Dagen efter var det 2:ornas tur och där kvitterades en bronspeng ut. Men den största vinsten var den glädje som eleverna visade under denna dag och hur…

 5. Bilder från skördefesten

  Skördefest

  Skördefest på Knappekullaskolan. Idag ställde årskurs 3 till med en stor skördefest på skolan. De kokade soppa på grönsaker från trädgårdslandet. Stekte bröd över öppen eld, samt åt grönsakskaka. Det bjöds även på dans och andra aktiviteter.