Fritidsklubb

Knappekulla fritidsklubb bedriver sin verksamhet på Knappekullaskolan i Lerum. Lokalen ligger i den röda paviljongen till höger om skolans huvudbyggnad.

Klubben drivs som en öppen verksamhet, det vill säga att man kan komma och gå som man vill efter behov och intresse.

Telefonnummer: 0302-186 77

Öppettider:

Klubben har följande öppettider: Skoldagar: 14-17.
Lovdagar 10-17.

Måltider:

Skoldagar serveras mellanmål, till en kostnad av 12 kronor, cirka klockan 14.45. Lovdagar kan man även äta lunch för 30 kronor, cirka klockan 12. Vi fakturerar måltiderna 1-2 gånger per termin.

Aktiviteter:

När barnen är på klubben kan man spela spel, måla och pyssla, spela pingis, spela datorspel/playstation, läsa tidningar eller böcker, lyssna på musik, göra läxor, baka eller bara slappa med kompisar. Vi har även en bra utemiljö som vi använder ofta. Under vinterhalvåret brukar vi vara i gymnastikhallen en dag i veckan och vi har filmvisning på torsdagar.

På klubben jobbar Dag Wikbrand och just nu en vakant tjänst, som har flerårig erfarenhet att jobba med barn.

På våren i årskurs 3 får alla blivande fritidsklubbsbarn och deras föräldrar skriftlig information hemskickad och bjuds in att besöka oss för att få insikt i vad en fritidsklubb är och hur den fungerar.