Fritidsklubb

Knappekulla fritidsklubb bedriver sin verksamhet på Knappekullaskolan i Lerum. Lokalen ligger i Knappens fritidshems flygel.

Klubben drivs som en öppen verksamhet, det vill säga att man kan komma och gå som man vill efter behov och intresse.

Telefonnummer: 0302-186 77

Öppettider:

Klubben har följande öppettider: Skoldagar: 14-17.
Lovdagar 10-17.

Måltider:

Skoldagar serveras mellanmål, till en kostnad av 12 kronor, cirka klockan 14.45. Lovdagar kan man även äta lunch för 30 kronor, cirka klockan 12. Vi fakturerar måltiderna 1-2 gånger per termin.

Aktiviteter:

När barnen är på klubben kan man spela spel, måla och pyssla, spela pingis, spela datorspel/playstation, läsa tidningar eller böcker, lyssna på musik, göra läxor, baka eller bara slappa med kompisar. Vi har även en bra utemiljö som vi använder ofta. Under vinterhalvåret brukar vi vara i gymnastikhallen en dag i veckan och vi har filmvisning på torsdagar.

På klubben jobbar Dag Wikbrand och just nu en vakant tjänst, som har flerårig erfarenhet att jobba med barn.

På våren i årskurs 3 får alla blivande fritidsklubbsbarn och deras föräldrar skriftlig information hemskickad och bjuds in att besöka oss för att få insikt i vad en fritidsklubb är och hur den fungerar.