Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Välkommen till Lerums Kulturskola.

Lerums Kulturskola ger dig som är mellan 6 och 20 år möjlighet att öva uttrycksförmåga, fantasi och kreativitet. Hos oss får du utveckla eget skapande och aktiv delaktighet. Våra välutbildade lärare erbjuder undervisning i ett stort antal ämnen och ett brett och anpassat utbud av körer, orkestrar och ensembler att spela med i samt dans, drama och konstgrupper att delta i.

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. 60-årsjubileum

  Tack alla ni som deltog i Kulturskolans 60-årsjubileum! Vilket fantastiskt firande! Så många duktiga musik, dans, drama och konstelever som förgyllde tillvaron för invånarna i Lerums Kommun under veckan.

 2. Lerumstoppen

  Och vinnaren blev....CENTRALSKOLAN MED LÅTEN RAJTAN TAJTAN Grattis till er och ett stort tack till övriga skolor som deltog i Lerumstoppen. Kulturskolan och Radio pE20 gör ett nytt samarbete nästa år, då det finns möjlighet för fler skolor att delta.

 3. Trollkarlen från Oz

  Tisdag 28 maj klockan 18.30 på Dergårdsteatern. Biljetter Ticketmaster eller KomIn. En musikal fritt efter boken med Kulturskolans musikalgrupp. Vi får följa med flickan Dorothy på hennes äventyr i det magiska landet Oz. På sin väg träffar hon vännerna Fågelskrämman, Plåtmannen och Lejonet.

 4. Kulturskolans Facebook

  Vi har en ny Facebooksida: https://www.facebook.com/lerumskulturskola    

 5. Kulturskolans Instagram

  Du vet väl om att Lerums Kulturskola har ett Instagramkonto? Följ oss!! lerums_kulturskola

 6. Boka Kulturundervisning i förskolan läsåret 2018-2019

  Välkommen att boka Kulturundervisning i förskolan läsåret 2018-2019. Läs mer här för att läsa mer om de projekt som finns för förskolan!