Särskolan

Utbud särskolan 2013-2014

Vi rymmer

Vi rymmerFoto av: Kristin Lindell”Vi rymmer!”, är en fantasifull, nära föreställning som framförs med enkla medel. Två musiker, rekvisita i glada färger och ett magiskt osynligt instrument som alla kan och får vara med och spela på!

Vi sjunger och gör rörelsesånger och ramsor där barnen/ungdomarna enkelt kan delta genom att sjunga och klappa, spela på trumma, eller göra rörelser. I några sånger använder vi också tecken som stöd.

Att rymma, är väl något som vi alla har funderat på någon gång?! Och rymmandet rymmer oändliga möjligheter. Vi behöver varken kunna gå eller springa, eller åka buss för att komma någonstans. Vi reser vart vi vill, vi virvlar, vi flyger fram, som en örn!

Medverkande

Anna Ottertun (sång) och Clara Hållén (sång, gitarr)

Målgrupp

grundsärskolan upp till årskurs 4 samt träningssärskolan från nollan till och med gymnasiet

Pris

50:-/elev

Turné i Lerums kommun under vecka 40, 2013.

Bokning och fakturering

Förhandsbokning sker under vårterminen 2013. Skicka din förhandsbokning med e-post till kultursamordnare Tomas Eriksson, Kulturskolan! Boka senast 19 april!

Av bokningen skall det framgå:

  • antal barn
  • enhet
  • er referens

Förhandsbokningen är bindande. Fakurering sker under hösten 2013. Kontaktuppgifter kultursamordnare Tomas Eriksson, Kulturskolan Lerum. Telefon: 0302-52 12 73 E-post: tomas.eriksson@lerum.se