Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Betygskopior

Har du tappat bort ditt betyg? Här kan du beställa kopior på dina betyg!

På Lerums Gymnasium sparar vi kopior på dina betyg i fem år efter att du har tagit studenten. Beställ betygskopior via gymnasium@lerum.se eller på 0302-52 20 60. Glöm inte att skriva ditt namn, när du är född och gärna ditt telefonnummer. Om du vill ha en vidimerad kopia måste du skriva adressen dit du vill få betygskopian skickad.

För beställning av kopior som äldre än 5 år vänder du dig till kommunarkivet. Klicka på länken för e-tjänst.

Dina betyg finns på antagning.se

Lerums Gymnasium är sedan 1999 anslutet till betygsdatabasen BEDA och ditt slutbetyg eller examen finns på antagning.se. Det innebär att du som har gått ut gymnasiet och inte läst någon ytterligare kurs sedan dess, behöver oftast inte ladda upp någonting. Antagning.se är webbplatsen där du anmäler dig till utbildningar vid Sveriges universitet och högskolor.

Dina betyg syns först efter du ansökt

Tänk på att dina betyg inte förs över förrän du har gjort en anmälan på Antagning.se. Det brukar ta ett par dagar för betyget att föras över. Läs mer på antagning.se.

Studiebevis förs inte över

Om du har ett studiebevis eller samlat betygsdokument från gymnasiet måste du själv ladda upp det på Mina sidor eller skicka in per post. Till antagning.se förs endast examen över.