Lost in the köpcentrum

Publiceringsdatum : 2018-11-22

Välkommen till en ösig gymnasiecabaret med ett färgsprakande persongalleri till tonerna av Avicii. Söndagen den 9 december är det premiär för årets cabaret.

"Lost in the köpcentrum" utspelar sig i köpcentret. Människor passerar, flanerar, letar eller försöker sälja ett koppel. De dras dit, de längtar, de söker, de ljuger, de duger och någon vinner ett badsalt. I år bjuder vi på en ösig show, ett färgsprakande persongalleri med hög igenkänning. Som en hyllning till Avicii spelas hans låtar och vi stämmer in i den eviga existentiella frågan: Hur kan vi vara Lonely together?

I cabareten deltar ett 40-tal elever från gymnasiets alla program. Eleverna gör allt från att sjunga, dansa, agera och spela i orkestern till att själva skapa scen, dekor, smink och kostym. Cabareten spelas under vecka 50 för gymnasiets elever.

Offentliga föreställningar

Kvällsföreställningar ges söndagen den 9 december klockan 18 och torsdagen den 13 december klockan 19, den här kvällen bjuds publiken även på ett luciatåg! Biljetter köps på Komin i Lerum eller på Ticketmaster. Biljettpris 99 kronor.

  • 9 december klockan 18.00
  • 13 december klockan 19.00. Föreställning med Luciatåg!