Student 5 juni 2019

Publiceringsdatum : 2018-03-12

Onsdagen den 5 juni 2019 firar vi våra studenter. Klockan 13.00 sker studentutsläppet från byggnaden Granen.

På förmiddagen samlas klasser med mentorer och lärare, studenterna fotograferas och lunch äts klassvis med mentorer och andra i klassen undervisande lärare. Förmiddagen avslutas med en gemensam samling i aulan, det blir ett program med sång, musik och tal.

Eleverna i årskurs 1 och 2 är lediga på studenten.

Kl. 13.00 Studentutsläppet

Klockan 13.00 sker studentutsläppet från byggnaden Granen och avslutas med att alla studenter samlas framför scenen och sjunger studentsången. Ceremonin är klar vid halv två.

För att studenterna lättare ska finna sina anhöriga och vänner efter utsläppet rekommenderar vi att ni ställer er på anvisad plats. Mer information och karta skickas hem längre fram i vår.

Att tänka på för er som är bilburna

Ni som inte ska ha bilen för att transportera hem studenten, ställ bilen en bit från skolan. Det kommer att vara mycket ont om parkeringsplatser.

Studenttransport

Om ni transporterar hem studenten på lite annorlunda sätt – kanske på en lastbil eller på ett traktorsläp: Se till att fordonet är trafiksäkert så att er student kommer hem välbehållen! Transportstyrelsens information om studentflak hittar du på transportstyrelsen.se

Alkoholfri student

Vi vill att studentavslutningen blir ett positivt minne för alla. Stötta oss med att få en alkoholfri studentavslutning. Ingen alkohol är tillåten inom skolans område.