Välkommen på "Bikupa" 1 februari

Publiceringsdatum : 2017-01-11

Torsdagen den 1 februari 2018, klockan 16.30-19.00, är du som vårdnadshavare till elev i årskurs 1 välkommen till oss på Lerums Gymnasium för att träffa klassens undervisande lärare. Vi kallar det för bikupan.

Du hittar lärarna i skolans bägge matsalar. Vid skolans huvudentré finns skolledningen representerad och delar ut information om vid vilka bord du finner klassens olika lärare. För att så många som möjligt ska få tillfälle att samtala bör samtalen begränsas till fem minuter per lärare – åtminstone om folk står på kö.

Även specialpedagoger och ansvarig för individuella valen kommer att finnas på plats under kvällen för att svara på frågor. Givetvis är både föräldrar och elever är välkomna!

Gymnasiet växer!

Hösten 2017 påbörjas arbetet med att bygga ny idrottshall. Under arbetet med den nya idrottshallen finns det färre parkeringsplatser på gymnasiets område. Åk gärna kollektivt om du ska besöka skolan! Busshållplatsen vid Lerums gymnasium heter "Dergården".

Om du kör bil, se karta här för parkeringsplatser Här kan du parkera kring gymnasiet medan vi bygger den nya idrottshallen. (karta, öppnas i nytt fönster)