Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Elevstöd

Lerums Gymnasiums prisade elevhälsoteam består av tre kuratorer, tre skolsköterskor, fem specialpedagoger och två studie- och yrkesvägledare.

Till elevhälsan kan du vända dig om du har bekymmer med studierna eller har andra problem. Till Trygghetsteamet vänder du dig om du behöver prata om mobbning.

Kurator

Kurator ger hjälp och stöd i sociala och psykosociala frågor. Det kan handla om relationsproblem hemma eller i skolan, funderingar kring sin livssituation, sig själv, sin framtid, om att bli vuxen. Kuratorn finns i samma lokaler som skolsköterskorna.
Kontaktuppgifter till Kuratorerna

Specialpedagoger

Specialpedagogerna hjälper och uppmärksammar elever i behov av särskilt stöd. Specialpedagogerna ger dig möjligheter att utvecklas efter dina förutsättningar på den nivå du befinner dig.
Kontaktuppgifter till specialpedagogerna

Studiestugan

I Studiestugan kan du i en trevlig och lugn miljö göra dina läxor, studera inför prov eller arbeta med annat skolarbete. Här finns pedagogisk personal till din hjälp. Studiestugan finns på våning 2 i Eken är öppen för alla elever på skolan.

Matte för alla

Matte för ALLA finns för dig som vill utveckla din matematik. Tre dagar i veckan finns matematiklärare på plats för att stötta, inspirera och utmana dig som elev. 

Matte för Alla är öppet som vanligt om man vill ha hjälp med matematik. Vi har öppnat var sitt Matte för Alla Classrom. Du hittar koderna här. (Öppna länken i Chrome och se till att vara inloggad på ditt edu-konto)

Trygghetsteamet

Upplever du dig utsatt eller mobbad? Vet du någon som blir illa behandlad? Misstänker du att någon inte mår bra här i skolan? Behöver du prata med någon om mobbning är du alltid välkommen att vända dig till oss i antimobbningsgruppen. information och kontaktuppgifter till trygghetsteamet