Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Välkommen att besöka oss!

Nyfiken på Lerums Gymnasium? Besök oss på öppet hus eller prova på hur det är att studera på Lerums Gymnasium under en helt vanlig skoldag.

Lerums gymnasium är en stor och populär skola med mycket goda studieresultat, hög trivsel och trygghet. Vi gör din utbildning angelägen och intressant.

Öppet hus hösten 2020

Välkommen till ett digitalt öppet hus 15-17 december. Här kommer du hitta länkar till presentationer om programmen. Allt inte som vanligt. I år är du välkommen till oss på digitalt öppet hus tisdag till torsdag vecka 51. Här kommer vi att publicera länkar till alla programmens presentationer. Läs mer om öppet hus på den här sidan.

Personligt besök

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka in ett personligt besök när det passar dig. Kom och testa hur det är att studera på Lerums Gymnasium under en helt vanlig skoldag! Våra studie- och yrkesvägledare hjälper dig med besöket.

Studievägledare

Sanna Pitkänen, Sanna.Pitkanen@lerum.se, 0302-52 13 79

Helena Elfman, Helena.Elfman@lerum.se, 073-684 44 47