Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Skolrestaurang och café

Skolmaten tillagas alltid på plats i vårt eget skolkök och maten serveras i två olika matsalar, en stor och en liten. Café Granen är den naturliga samlingsplatsen för många elever. Här möter du elever från skolans alla program och kan köpa nybakta smörgåsar, frukt, kakor eller annat gott - allt till rimliga elevpriser.

På Lerums gymnasium finns två skolrestauranger, en stor och en lite mindre, båda i huvudbyggnaden Eken. Lunch serveras mellan klockan 11 och 13 varje vardag.

Skolrestaurangen

Vad serveras i matsalen den här veckan? På skolans startsida, i högermenyn, kan man se vilken mat som serveras. Läs mer om skolmaten på Lerum.se.

Specialkost

Har du födoämnesallergi eller behöver specialkost av religiösa eller etiska skäl är det viktigt att meddela köket genom att fylla i e-tjänsten för specialkost, läs mer om specialkost här.

Kostnad och betalning

Enligt beslut i kommunfullmäktige 20 juni 2006 är skolmåltidsavgiften borttagen från och med höstterminen 2006 för gymnasieelever som är skrivna i Lerums kommun.


Café Granen

I café Granen kan du köpa krav- och rättvisemärkta varor. Här kan du varje dag köpa nybakta smörgåsar, goda kanelbullar, kaffe, te och varm choklad.

Betala med Swish

Du kan betala med Swish i café Granen. Du "swishar" till nummer 123-683 93 02.

Frukost

I café Granen serveras frukost till självkostnadspris, 15 kronor, mellan klockan 8 och 8.30 varje dag. Kaffe, te eller varm choklad är gratis för alla elever under frukosten.

Café Granens öppettider

  • Måndag-torsdag 8-15
  • Fredag 8-14

Café Granen hittar du i byggnaden Granen.