Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Gröna tråden

Vinn upp till 50 000 kronor på hållbarhet! Gröna tråden är en hållbarhetstävling för elever i årskurs 3 på Lerums gymnasium. I tävlingen söker Lerums kommun skolarbeten som på ett eller annat sätt fokuserar på hållbar utveckling i någon av dess dimensioner. Det innebär att arbetet handlar om ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.

För att kvalificera sig för tävlingen behöver arbetet dessutom inkludera en samverkan/kontakt med ett företag, organisation eller förening. Detta kan ske både lokalt, regionalt eller internationellt.

Vinnare av 2020 års Gröna tråden utsedd

2020 års pristagare i hållbarhetstävlingen Gröna tråden har utsetts. Två bidrag fick i år dela på prissumman, 50 000 kronor. Båda bidragen premieras med 25 000 kronor vardera. Läs mer om pristagarna här.

Chans att vinna 50 000 kronor 

Vinnande bidrag tilldelas upp till 50 000 kronor (delas vid flera deltagare). Juryn även kan besluta om att dela ut andrapris och den totala prissumman är 50 000 kronor.

Anmälan till Gröna tråden hösten 2020 - tävlingen är avslutad