Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Gröna tråden

Vinn upp till 50 000 kronor på hållbarhet! Gröna tråden är en hållbarhetstävling för elever i årskurs 3 på Lerums gymnasium. I tävlingen söker Lerums kommun skolarbeten som på ett eller annat sätt fokuserar på hållbar utveckling i någon av dess dimensioner. Det innebär att arbetet handlar om ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. De Globala målen är centrala när det gäller dessa frågor och ska naturligtvis genomsyra arbetet.

För att kvalificera sig för tävlingen behöver arbetet dessutom inkludera en samverkan/kontakt med ett företag, organisation eller förening. Detta kan ske både lokalt, regionalt eller internationellt.

Hur går tävlingen till?

Egna eller andras skolarbeten kan nomineras av både elever eller lärare/handledare. Fyll i formuläret på den här sidan. Tävlingen är avslutad för läsåret 2021.

Chans att vinna 50 000 kronor 

Vinnande bidrag tilldelas upp till 50 000 kronor (delas vid flera deltagare). Juryn även kan besluta om att dela ut andrapris och den totala prissumman är 50 000 kronor.