Prova-på-dag på Estetiska programmet

Lördagen den 17 januari 2015 bjuder vi in elever från årskurs 9 till en kreativ dag på Estetiska programmet på Lerums gymnasium. Ta med dig kompisarna eller kom själv. Du väljer själv vilken workshop du vill gå. Vi vågar lova att det blir en spännande dag!

estetiska programmetLär dig göra en enkel film

Den här workshopen kommer handla om hur man praktiskt gör en enkel kortfilm. Du kommer att få lära dig grunderna i manusskrivning. Hur man arbetar med en professionell videokamera, samt hur du till sist klipper ihop filmen i ett videoredigeringsprogram.

estetiska programmetGör din egen T-shirt

Bild och forminriktningen är för dig med intresse för bilder och tekniker av många olika slag - du får prova på att arbeta med bl a screentryck (eget motiv på t-shirt el tygkasse), foto och teckning/måleri i våra snygga ateljéer.

 

estetiska programmetPröva på teater!

Genom enkla teaterlekar och övningar kommer vi att skapa berättelser som vi spelar upp för varandra. Vi jobbar med fantasi, kreativitet och improvisation. Alla kan vara med och vi hjälper dig att våga!

 

estetiska progrmmetFoto av: IStockTa bilder som ett proffs

Kom och lär dig att ta snygga bilder med vår proffsfotograf! Lär känna kameran och jobba i bildbehandlingsprogram (photoshop). Eller vill du prova studiofotografering? 

 

 

estetiska programmetGillar du att sjunga? Vill du prova sångcoachning?

-Gillar du att sjunga? Vill du prova sångcoachning? Ta med en låt som du tycker om, så får du hjälp av vår duktiga sångpedagog att blir ännu bättre!

Spela in en låt i vår studio

-Är ni några som spelar tillsammans? Kom hit med kompisarna och spela in en låt i vår fina studio! 

 


Tid, plats och anmälan

Plats: Häggen Lerums gymnasium | Tid: kl 10.00-14.00 Lördagen den 17 januari 2015

Anmälan: fyll i ansökan här nedan senast den 19 december 2014 eller skicka ett e-post till ingemar.persson@lerum.se. Ange ditt namn, din skola, mobilnummer och vilken workshop du vill gå.

Eftersom vi bjuder på pizza, så är det viktigt att vi får in din anmälan!

Anmälan till prova-på-dag på estetiska programmet 2015