Utbildningsinformation

Lerums Gymnasium

Stäng Kontakt

Kontakt

Alingsåsvägen 9, 443 35 Lerum.

Aktivera Talande Webb

Stäng Aktivera Talande Webb

På Lerums Gymnasium har vi valt att ha ett brett och attraktivt utbud av program och inriktningar. Vår skola ska vara en möjligheternas skola där du ska få chansen att förverkliga dina drömmar.

 • Elev vid dator

  Program och inriktningar

  Här har vi samlat Lerums gymnasiums programutbud

 • innebandybild

  NIU innebandy

  Lerum Gymnasiums bedriver nationellt godkänd idrottsutbildning i innebandy (NIU). Denna innebandyutbildning vänder sig till särskilt talangfulla innebandyspelare som vill satsa på en nationell idrottskarriär.

 • fjällbild

  Individuellt val

  200 poäng individuellt val ingår i alla nationella program. Du kan använda det individuella valet till att fördjupa dig inom det egna programmet eller att bredda din utbildning med kurser från andra program eller inriktningar.

 • bild på fotboll, ishockey, ridning

  Idrottsspecialisering

  Idrottsspecialisering finns för dig som vill kombinera skola och träning på ett bra sätt. Vi erbjuder dig professionell träning och utbildning inom följande idrotter; fotboll, ishockey samt ridning.

 • Gymnasiesärskolan

  Lerums Gymnasiesärskola

  Lerums Gymnasiesärskola vänder sig till dig som har rätt att gå i gymnasiesärskolan, har lust för utbildning och behöver mer tid och stöd för att lära. Din framtid är vårt gemensamma mål.

 • Bild på elev som seglar

  Lerums seglargymnasium

  Lerums seglargymnasium vänder sig till dig som vill elitsatsa på seglingen och samtidigt kunna läsa ett vanligt gymnasieprogram, som ger behörighet för vidare studier vid universitet och högskola.