Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Vidareutbildningar

Efter avslutat utbildning kan du som har grundläggande högskolebehörighet söka följande utbildningar (ett urval):

Byggproduktionsledare

400 yrkeshögskolepoäng, 2 år - utbildning i Jönköping och Malmö

Tekniska högskolan i Jönköping erbjuder, i samarbete med Sveriges Byggindustrier, en utbildning varvad med teori och praktik i företagen. Om du går på gymnasiets byggprogram eller arbetar inom byggbranschen, och känner att du vill vidareutbilda dig, så är denna utbildning något för dig. Utbildningen är en Yrkeshögskoleutbildning på 400 poäng. Arbetsmarknaden ser mycket god ut för arbetsledare – ett attraktivt och varierande yrke som erbjuder många vidare utvecklingsmöjligheter.

Byggproduktionsledare, Yh-utbildning som kombinerar teori och praktik, öppnas i nytt fönster.


Arbetsledare inom mark och anläggning

400 yrkeshögskolepoäng (2 år) - Stockholm

Anläggningsbranschen ses alltmer som en framtidsbransch och efterfrågan på kunniga arbetsledare är stor. Du lär dig både teknik och ledarskap. Du får även lära dig att planera, leda och följa upp anläggningsprojekt så att de uppfyller kunders och myndigheters krav. Utbildningen innehåller totalt 26 veckors praktik (Lärande i Arbete) vilket ger dig en möjlighet att bygga relationer med arbetslivet. Ett stort försprång när det är dags att söka jobb.

Hermods


Byggnadsingenjör

400 yrkeshögskolepoäng (2 år) - Hässleholm

Du som vill jobba med kvalificerade arbetsuppgifter inom byggbranschen har här en utmärkt möjlighet till kompetensutveckling. Innehållet är framtaget i dialog med företag som PEAB, NCC, Skanska, Thage Andersson, Byggmästaren i Skåne, Byggnads AB, MVB m.fl. Sveriges Byggindustrier är engagerade i ledningsgruppen och som leverantör av vissa kursavsnitt. Arbetsmarknaden är god för utbildade Byggnadsingenjörer som kan verka som produktions-/arbetsledare.

http://www.yhs.se/vara-utbildningar/byggnadsingenjor.html