Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Samhällsvetenskap

Gemenskap och utmaningar! Är du intresserad av vad som händer i Sverige och i världen? Vill du förstå och veta mer om globala frågor? Vill du känna att du kan vara med och påverka? Då är inriktningen samhällsvetenskap något för dig!

Här får du en allmänbildande och bred utbildning om du vill läsa vidare på högskola. Samtidigt får du kunskaper och färdigheter så att du kan delta i samhällsdebatten och du lär dig att se vilka möjligheter du har att påverka.

Känslan och förståelsen för världen omkring oss ökar när vi möter nya människor och hamnar i nya situationer. Här får du kasta dig in i diskussioner om samhällets hållbara framtid i flera skolämnen. Utbildningen har ett starkt internationellt perspektiv.

På Samhällsvetenskaplig inriktning får du omväxling i din utbildning. Du får gemenskap och utmaningar. Du ökar din självkänsla och din vilja att vara med och påverka vår framtid. 


Kontaktinformation

Mattias Stadler, Inriktningsansvarig
mattias.stadler@lerum.se 0302-52 15 44

Astrid Kling, rektor
astrid.kling@lerum.se, 0302-52 13 67, 0761-29 54 66