Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Tre kvinnliga elever

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Valmöjligheten är stor då vi har stort utbud av gymnasiala/grundläggande kurser och flera spännande yrkesutbildningar. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Bli Glas-och metallingenjör i Lerum

  Pågår t.o.m. 20190513

  apr 01 2019

  Vi har öppnat ansökan till glas- och metallingenjör som ger dig möjlighet att arbeta med projektledning och projektering inom den mycket expansiva glas- och metallbranschen. Utbildningen har tagits fram då branschen efterfrågar ny kompetens till sina företag. Vi söker dig som är intresserad av projektledning, CAD, ledarskap och att ingå i ett team som tillsammans tar fram kreativa och nyskapande…

 2. Lärling logistik

  jan 23 2019

  Utbildningen vänder sig till dig som vill jobba på lager med truckkörning och administration, terminalarbete med omlastning av lastfordon och administration, och eller transportledning av lastfordon inrikes eller utrikes. Utbildningens upplägg är individuellt.

 3. Elever på Lerums vuxenutbildning

  Drop-in vägledning

  mar 03 2019

  Slipp tidsbokning och kom på väglednings drop-in! Vill du ha vägledning kan du komma på drop-in tider hos Mattias eller Jane Drop-in  Tisdagar 10-12 och onsdagar 13-15,  17.00-19.00  25 mars, 15 april och 27 maj.  Ingen drop-in 6 och 25 mars, 29 maj och 18 juni.