Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Tre kvinnliga elever

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Vi har ett stort utbud av kurser och flera spännande yrkesutbildningar som barnskötare, lager och logistik och vård-och omsorg med och utan språkstöd. Vi har även Yrkeshögskoleutbildning såsom trafiklärare och glas- och metallingenjör. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Lärlingar

  Lärlingsutbildning

  I dag öppnar vi ansökan för lärlingsutbildningar. Det är följande utbildningar som du kan söka: Byggnadsträarbetare Byggnadsträarbetare med språkstöd Målare Målare med språkstöd Barnskötare Hovslagare Klicka dig vidare för mer information om utbildningarna och gör din ansökan.

 2. Hovslageri

  Hovslagare Lärlingsutbildning

  Nu öppnar vi ansökan till vår hovslagare lärlingsutbildning. Klicka dig vidare och läs mer om utbildningen och gör din ansökan.

 3. Kvinna vid dator

  Lärcentrum

  okt 22 2019

  Vi har öppet för studiehandledning och extra språkstöd i Studiehallen. Vill du ha hjälp med att få studierna att fungera? Vill du ha hjälp med svåra texter, att förstå en instruktion eller att skriva en uppgift? Kom till oss. Studieteknik handlar om att: Planera studierna för att få en lagom arbetsbörda. Hitta bra sätt att läsa kurslitteratur. Lyssna på föreläsningar. Göra anteckningar och öva…