Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Lerums vuxenutbildnings hus

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Vi har ett stort utbud av kurser och flera spännande yrkesutbildningar. Vi har även Yrkeshögskoleutbildning. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Framtidens yrkesval

  En film om framtidens yrkesval. Denna vecka är det VO-Collegeveckan. Den finns varje år för att sätta allt fokus på världens viktigaste yrke - vårdyrket - under en vecka. Se filmen som skapades under veckan

 2. Ansökan GR Vux öppnar

  Nu på onsdag 30 september öppnar ansökan till yrkesutbildningar via GR Vux. Ansökan stänger 27 oktober.  Sista dag för att komplettera med betyg är 3 november. Dessa utbildningar finns att söka i Lerum Hundinstruktör Barnskötare Apputvecklare Lager och logisitk med språkstöd Du kan läsa mer om utbildningarna via vårt utbud under lärlingsutbildningar Här ansöker du direkt utbildningen via GR Vux.

 3. Ansökan till vårterminen

  Nu har ansökan öppnat för kurserna till vårterminen 2021. Ansökan är öppen till och med 9 november 2020. Sista dagen för komplettering av betyg är 16 november. Vi hanterar inga ansökningar under veckorna 52 till och med 53.

 4. Högskoleprovet 2020

  Det kommer finnas ett begränsat antal platser till årets högskoleprov. Endast du som inte tidigare gjort provet har rätt att anmäla dig. Anmälan öppnar 25 september.