Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Tre kvinnliga elever

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Då är valmöjligheten stor då vi har stort utbud av gymnasiala/grundläggande kurser och flera yrkesutbildningar. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. förare

  Antagning trafiklärarutbildning

  Nu är antagningen till Trafiklärarutbildningen klar! Alla är meddelade resultat, och urvalet är gjort enligt följande: Betyg Särskilt prov 1 – bedömning allsidig av kör- och trafikvana Särskilt prov 2 – bedömning av muntlig kommunikativ förmåga   Grattis till alla er som kom in, och till er som är reserver, ge inte upp än! Vi har beviljad start även 2019, med ansökningsperiod under 2018.

 2. hjärta av nystan

  Öppet hus Torpstugan

  Nu har du chans att få mer information av personal och lärare. Torsdag 23 november kl 18-20 har Torpstugans förskola öppet hus för dig som vill veta mera. Nedan hittar du inbjudan till öppet hus.

 3. Lärling murare

  Ansökan till lärling murare har åter öppnat. Vi har fått nya platser att fylla och ni är välkoma in med era ansökningar.

 4. Snickare

  Lärling bygg

  Ansökan till lärling byggnadsträarbetare har åter öppnat. Vi har fått nya platser att fylla och ni är välkoma in med era ansökningar.

 5. Hästsko

  Hovslagarartikel i GP

  GP har besökt hovslagarlärlingarna i Kungsbacka. Intresset för hovslagarutbildingen är stor och här kan ni läsa artikeln i GP.