Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Studievägledning

Till studie- och yrkesvägledningen är alla vuxna kommuninvånare i Lerum samt inskrivna elever på vuxenutbildningen välkomna för att prata om idéer och tankar inför framtida yrkesval eller studier.

Kontaktuppgifter

 

Jane Beckman Studie- och yrkesvägledare

Telefon 0302-52 15 16

Skicka e-post till Jane Beckman

Malin Nordin Studie och yrkesvägledare

Skicka e-post till Malin Nordin 

Vi finns på Alingsåsvägen 7 A, Huset Sälgen. Se karta här.

Boka tid

 

Har du frågor eller vill boka en tid för samtal är du välkommen att ringa eller skicka e-post till oss, tänk på att bara skicka e-post till en av oss för att undvika att vi arbetar med samma ärende. För att boka en tid, skriv ditt namn, telefonnummer samt vad du vill ha hjälp med. Du blir då kontaktad i turordning för att erbjudas en tid. 

Med anledning av rådande omständigheter med Corona utbrottet sker merparten av vår studie- och yrkesvägledning över telefon, videomöte eller e-post. Vi erbjuder även drop-in tider och bokade tider på plats för dig som har behov av ett fysiskt möte. 

Drop-in

 

Vi erbjuder drop-in tider på plats för dig som har behov av ett fysiskt möte på torsdagar från och med vecka 33. Här kan du läsa vilka tider vi erbjuder drop-in

Vad kan vi erbjuda

 

Har du frågor och funderingar kring studie- eller yrkesvägar och behöver vägledning? Har du frågor kring dina nuvarande eller kommande studier, behörighetsfrågor eller behöver en studieplan? 

En studie- och yrkesvägledare hjälper bland annat till med information och svarar på frågor som: 

  • Studier på den nivå du befinner dig och fortsatta studier
  • Yrkesval och karriärvägledning