Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Studievägledning

Till studie- och yrkesvägledningen är alla vuxna kommuninvånare i Lerum samt inskrivna elever på vuxenutbildningen välkomna för att prata om idéer och tankar inför framtida yrkesval eller studier.

Kontaktuppgifter

 

Jane Beckman Studie- och yrkesvägledare

Telefon 0302-52 15 16

Skicka e-post till Jane Beckman

Malin Nordin Studie och yrkesvägledare

Skicka e-post till Malin Nordin 

Vi finns på Alingsåsvägen 7 A, Huset Sälgen. Se karta här.

Boka tid

 

Har du frågor eller vill boka en tid för samtal är du välkommen att ringa eller skicka e-post till oss, tänk på att bara skicka e-post till en av oss för att undvika att vi arbetar med samma ärende.

Med anledning av rådande omständigheter med Corona utbrottet sker merparten av vår studie- och yrkesvägledning över telefon, digitalt eller e-post tillsvidare.

Drop-in

 

Vi erbjuder drop-in tider på plats för dig som har behov av ett fysiskt möte på torsdagar. Här kan du läsa vilka tider vi erbjuder drop-in. Övrig vägledning sker via telefon, e-post eller digitalt via teams tillsvidare. Kontakta oss via e-post för att boka en tid, skriv ditt namn, telefonnummer samt vad du vill ha hjälp med. Du blir då kontaktad i turordning för att erbjudas en tid. 

Vad kan vi erbjuda

 

Har du frågor och funderingar kring studie- eller yrkesvägar och behöver vägledning? Har du frågor kring dina nuvarande eller kommande studier, behörighetsfrågor eller behöver en studieplan? 

En studie- och yrkesvägledare hjälper bland annat till med information och svarar på frågor som: 

  • Studier på den nivå du befinner dig och fortsatta studier
  • Yrkesval och karriärvägledning