Nyhetsarkiv - Vuxenutbildningen

 1. Grön sfi

  Publiceringsdatum: 2018-02-20 Vuxenutbildningen Sfi i Lerum har startat ett miljöprojekt – Grön sfi. Lerums kommun har som mål att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 med fokus på hållbarhet, kreativitet och inflytande. Därför har Lerum sfi startat ett miljöprojekt som innefattar olika miljöteman parallellt med språkundervisningen. Samtidigt som vi utvecklar språket får vi kunskap om t.ex.

 2. Glastak Foto av: istock

  Nystartad YH-utbildning

  Publiceringsdatum: 2018-02-19 Glas- och metallingenjör Ny yrkesutbildning i Yrkeshögskolan i Lerum En ny yrkeshögskoleutbildning till glas- och metallingenjör startar på vuxenutbildningen i Lerum i höst. Utbildningen är anpassad efter arbetslivets kompetenskrav. Utbildningen väver samman teori och praktik, och eleverna kan gå ut i tre spår, glas- och metallingenjör, projektledare inom glas- och…

 3. Text Foto av: Shutterstock

  Svenska som andraspråk - grund

  Publiceringsdatum: 2018-02-19 Vill du läsa svenska som andraspråk på grundnivå? SVA Grund? Vi har lediga platser på kvällstid för dig som vill läsa svenska som andraspråk på grundnivå. (SVA Grund) Kontakta studievägledare för anmälan.  Jane Beckman, studie- och yrkesvägledare Lerums vuxenutbildning: Välkommen!

 4. vuxenutbildningen Foto av: Avichai

  Studie- och yrkesvägledning

  Publiceringsdatum: 2017-12-14 Studie-och yrkesvägledare Jane Beckman jane.beckman@lerum.se 0302 52 15 16

 5. Snickare Foto av: iStockphoto

  Lärling bygg

  Publiceringsdatum: 2017-10-25 Ansökan till lärling byggnadsträarbetare har åter öppnat. Vi har fått nya platser att fylla och ni är välkoma in med era ansökningar.

 6. Lärling murare

  Publiceringsdatum: 2017-10-25 Ansökan till lärling murare har åter öppnat. Vi har fått nya platser att fylla och ni är välkoma in med era ansökningar.

 7. Hästsko Foto av: Shutterstock

  Hovslagarartikel i GP

  Publiceringsdatum: 2017-10-05 GP har besökt hovslagarlärlingarna i Kungsbacka. Intresset för hovslagarutbildingen är stor och här kan ni läsa artikeln i GP.

 8. Plattsättare Foto av: istock

  Färre sökbara lärlingsinriktningar

  Publiceringsdatum: 2017-05-16 Fram till hösten är det antagningsstopp till alla lärlingsinriktningar förutom barnskötare/elevassistent, byggnadsträarbetare och hovslagare.