Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Lerums vuxenutbildnings hus

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Vi har ett stort utbud av kurser och flera spännande yrkesutbildningar. Vi har även Yrkeshögskoleutbildning. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Riktlinjer gällande corona

  Här kan ni läsa om de riktlinjer vi har för att minska smittspridning av corona. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdatera löpande.

 2. Nu öppnar höstterminens restplatsansökan

  Från 17 juni till 17 augusti kan du söka våra fristående kurser (närstudier, flexstudier och kvällskurser) som bedrivs av vår utbildningsanordnare Eductus. Gör din ansökan via Lerums vuxenutbildnings kurskatalog .

 3. Sommarstängt

  Vi på Lerums vuxenutbildning kommer att ha sommarstängt vecka 28 till och med vecka 31. Vi kommer under denna tiden enbart hantera akuta ärenden. Det är viktigt att du ser till att få hjälp med dina ärenden innan dess för att säkerställa att få snabb hjälp. Vi ber er att kontakta oss via vår e-post så hjälper vi er.  

 4. Möjligheten att utfärda slutbetyg på komvux förlängs ett år

  Regeringen har med anledning av rådande coronakris valt att förlänga möjligheten att utfärda slutbetyg. Läs mer på regeringens webbplats. Länk till regeringens webbplats för mer information om slutbetyg