Ljungvik Foto av: Stefan Larsson
Föregående Nästa Spela Pausa

Ljungviksskolan är indelad i två skolenheter: Totalt finns det fem arbetslag på skolan, två F-3 arbetslag, två 4-7-arbetslag samt ett 8-9-arbetslag. Skolenhet A består av F-3-arbetslagen samt 8-9 arbetslaget. Rektor för skolenhet A är Eva Persson. Skolenhet B består av 4-7-arbetslagen.

Ett vetenskapligt förhållningssätt, design, det hållbara samhället och miljö är centrala teman.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. KUB-projektet

  Under våren kommer de tre skolorna i Gråbo att ingå i KUB-projektet ”Varje människa kan göra skillnad”. Det är ett projekt kring de mänskliga rättigheterna och drivs av Raoul Wallenberg Academy. Vi kommer att arbeta med ”rätten till familj och äktenskap” och det kommer att utmynna i en utställning i en stålkub som slutligen flyttas till Kungsträdgården i Stockholm den 25 augusti 2017.

 2. Rektor Eva Persson

  Information från Eva. Min pensionering närmar sig och jag har därför valt att trappa ner. Jag kommer att vara kvar som rektor på Ljungviksskolan t o m den 8 januari 2017. Rekryteringen av min efterträdare påbörjas idag.

 3. Rektor

  Ingela Lundh börjar som rektor 28/11 Ingela Lundh kommer närmast från Pedagogiskt Centrum, GR Utbildning där hon under fyra år arbetat med skolutvecklingsfrågor inom digitalisering, entreprenörskap och bedömning för lärande. Dessförinnan arbetade hon som IKT pedagog och lärare i Partille kommun.

 4. Ljungviksbladet 3

  Nr 3 av Ljungviksbladet Ljungviksbladet nr 3

 5. Ljungvikssbladet

  Nr 2 av Ljungvikssbladet Ljungvikssbladet nr 2