Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Ljungvik Foto av: Stefan Larsson
Föregående Nästa Spela Pausa

Ljungviksskolan är indelad i två skolenheter: Totalt finns det fem arbetslag på skolan, två F-3 arbetslag, två 4-7-arbetslag samt ett 8-9-arbetslag. Skolenhet A består av F-3-arbetslagen samt 8-9 arbetslaget. Rektor för skolenhet A är Eva Persson. Skolenhet B består av 4-7-arbetslagen. Rektor för skolenhet B är Ingela Lundh.

Ett vetenskapligt förhållningssätt, design, det hållbara samhället och miljö är centrala teman.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Ljungviksbladet nr 5

  Nya Ljungviksbladet Ljungviksbladet nr 5

 2. Code Week

  Den 5 - 9 december är det Code Week En global rörelse som verkar för att väcka nyfikenhet kring programmering. Ett mål rörelsen har är att göra det möjligt för barn och unga runt om i runt om hela världen att prova programmera en timme; Hour of Code. Eleverna hos kommer därför att få möjlighet att programmera minst en timme denna veckan. Några klasser har redan provat på programmering och…

 3. KUB-projektet

  Under våren kommer de tre skolorna i Gråbo att ingå i KUB-projektet ”Varje människa kan göra skillnad”. Det är ett projekt kring de mänskliga rättigheterna och drivs av Raoul Wallenberg Academy. Vi kommer att arbeta med ”rätten till familj och äktenskap” och det kommer att utmynna i en utställning i en stålkub som slutligen flyttas till Kungsträdgården i Stockholm den 25 augusti 2017.

 4. Rektor Eva Persson

  Information från Eva. Min pensionering närmar sig och jag har därför valt att trappa ner. Jag kommer att vara kvar som rektor på Ljungviksskolan t o m den 8 januari 2017. Rekryteringen av min efterträdare påbörjas idag.

 5. Rektor

  Ingela Lundh börjar som rektor 28/11 Ingela Lundh kommer närmast från Pedagogiskt Centrum, GR Utbildning där hon under fyra år arbetat med skolutvecklingsfrågor inom digitalisering, entreprenörskap och bedömning för lärande. Dessförinnan arbetade hon som IKT pedagog och lärare i Partille kommun.

Matsedel v. 49 (5/12-9/12)

Måndag
Korv Stroganoff serveras med ris
Tisdag
Gyllengul lasagnette serveras med sweetchilisås
Onsdag
Cowboysoppa serveras med mjukt bröd, pålägg och frukt
Torsdag
Fiskburgare serveras med grönsaksbulgur
Fredag
Skinkfrestelse
Nästa vecka