Tack till alla elever, vårdnadshavare och personal i Gråbo för en fantastisk tid!

Publiceringsdatum : 2016-03-09

Tack till alla elever, vårdnadshavare och personal i Gråbo för en fantastisk tid!

Det har varit en ynnest att få vara med att bygga upp Ljungviksskolan från att skolan öppnade. Inför skolans öppning hösten 2012 var det inspirerande och roligt att få möjlighetheten att träffa många härliga föräldrar här i Gråbo som på ett positivt och nyfiket sätt frågade om den nya skolan.

Det har också varit helt underbart att få arbeta med alla härliga elever på skolan under den tid jag varit här. Idag har vi en skola där min upplevelse är att elever och personal har ett gemensamt tänk och bemötande där man oavsett vem man är bemöter andra med respekt.

 

Första året på Ljungviksskolan var väldigt arbetsintensivt och all personal, mig själv inräknat, lärde sig otroligt mycket under ganska hektiska förhållanden. Jag vill rikta ett enormt tack till skolans helt suveräna personal som ända sedan dag ett lagt ned själ och hjärta i verksamheten!

Ljungviksskolan och hela personalen har efter det första hektiska året tagit nya steg hela tiden om än i ett lite sundare tempo.

Idag finns det också en medvetenhet hos våra elever att de är i skolan för sin egen skull. Jag är helt övertygad om att detta kommer att märkas ordentligt i skolans resultat inom några år, vilket redan idag kan skönjas i de lägre- och mellanåldrarna på skolan.

Det entreprenöriella förhållningssättet som skolan byggts på kommer att ge eleverna som gått på Ljungvikskolan, nycklar som de annars inte haft tillgång till, i sina framtida liv.

Sist men inte minst vill jag också rikta ett tack till min kollega Eva Persson för ett för mig mycket roligt och givande samarbete och önska min efterträdare lycka till!

För egen del kommer jag nu att gå vidare till en skola i Floda vilket jag ser fram emot och det skall bli väldigt spännande. Jag börjar på mitt nya arbete den 4 april.

 

Tack allihop!

Jan Behrens

Snart före detta rektor på Ljungviksskolan, skolenhet B