Fritidsklubb

Östad fritidsklubb bedriver verksamhet gemensamt med Stora fritids på skolan. Här är alla välkomna som går i årskurs 4 och 5. Fritidsklubben är en öppen verksamhet där barnen själva bär ansvar för när de ska hem.

Vi erbjuder barnen pyssel, spela spel, gemensamma lekar, bakning och fritidsgympa varje onsdag. Här arbetar vi för att alla ska känna sig trygga och vara delaktiga.

Om ditt barn ska äta mellanmål så kostar det 10kronor och lunch på loven kostar 20kronor. Barnen behöver inte betala detta på plats utan det skickas en faktura hem till er föräldrar.

Om ditt barn ska vistas på fritidsklubben under loven så måste en anmälan om detta göras till fritidshemmet, för att rätt mängd mat ska beställas och att vi ska kunna planera verksamheten.

Fritidsklubben är öppen 13.30-17 alla skoldagar och 10-17 på loven.

Vi som arbetar här:

Carina Kristiansson - barnskötare