Fritidsklubben

Östad fritidsklubb bedriver verksamhet gemensamt med fritids på skolan. Personalen på fritids finns tillhands för de barn som vill komma till fritidsklubben. Här är alla välkomna som går i årskurs 4 och 5. Fritidsklubben är en öppen verksamhet där barnen själva ges ansvar för när de ska sluta på eftermiddagen.

Vi erbjuder barnen pyssel, spela spel, gemensamma lekar, bakning och fritidsgympa. Här arbetar vi för att alla ska känna sig trygga och vara delaktiga.

Om ditt barn ska äta mellanmål så kostar det tio kronor och lunch på loven kostar 20 kronor. Barnen behöver inte betala detta på plats utan det skickas en faktura hem till vårdnadshavare.

Om ditt barn ska vistas på fritidsklubben under loven så behöver en anmälan göras till fritidshemmet, för att rätt mängd mat ska beställas och för att vi ska kunna planera verksamheten.

Fritidsklubben är öppen 13.30-17 alla skoldagar och 10-17 på loven.