Storsamling onsdagen 24 april

Storsamlingen onsdagen 24/4, med elever från årskurs 4 som konferencierer, bjöd på mycket sång och musik.

Samlingen ägde rum i skolans idrottshall och samlade skolans elever, pedagoger, övrig personalElev i årskurs 5 sjunger sångFoto av: Monita Hellström samt en hel del föräldrar då den var en del av Öppet hus-veckan på Östad enhet.
Samlingen inleddes med sång från förskoleklassen, för att sedan följas av tre sångnummer, både i grupp och enskilt, av elever i årskurs 5.

Därefter njöt vi av sång från några elever i klass 2 och storsamlingen avslutades med att hela klass 2 sjöng en sång från deras bondgårdsteama

Elever, pedagoger och föräldrar på storsamlingFoto av: Monita HellströmLena Antonsson, vår rektor, pratade om skolans vision och de bildbidrag skolans samtliga elever målat för att visualisera vår vision.

Avslutningsvis berättade Lena Antonsson om ett kommande kulturprojekt i årskurs 3.