Byt- och säljdag

Publiceringsdatum : 2013-01-16

Byt- och säljdag, Röselidskolans matsal. Lördag den 2 februari, Klockan 10-13. (Försäljare skall vara klara och på plats klockan 10. Lokalen öppnar klockan 9.)

Föräldrarådet på Röselidskolan erbjuder en mötesplats där alla som vill kan byta eller sälja saker.

Man kan sälja i princip vad som helst, men det skall vara barnartiklar.

Exempel, sportutrustning som skidor, stavar, skridskor, hjälmar, eventuellt cyklar, skateboards med mera. Likaså kläder eller leksaker, spel till x-box, playstation kan man byta och sälja.

Skänk en bok eller flera

Har ni böcker hemma som ingen läser? Dessa kan komma till glädje för någon annan. För de som vill så kommer det att ske en insamling utav alla slags böcker barn/ungdom/pocket/kokböcker etc veckan innan. Barnen kommer själva att samla in dessa och ombesörjer iordningställandet av böckerna och säljer dem under bytardagen. Intäkterna går oavkortat till någon aktivitet i vår till våra barn.

Café

Barnen kommer tillsammans med föräldrar att anordna ett café under dagen, där de kommer att sköta försäljning av kaffe, saft och kakor. Kom och köp! Även dessa intäkter går oavkortat till någon aktivitet i vår till våra barn.

När: Lördag den 2 februari, Klockan 10-13.

(Försäljare skall vara klara och på plats kl 10. Lokalen öppnar kl 9.)

Var: Röselidskolans matsal

Hur: Kom med dina saker i fint och rent skick. eventuellt uppmärkt med storlek.

Kläder skall vara tvättade.

Ta plats vid ett bord och ställ ut dina varor.

Du tar själv ansvar för att plocka fram och ställa tillbaka bordet och plocka undan skräp efter dig efter avslutad försäljning.

Föranmälan för försäljningsplats görs till Anna Lakander senast 25 januari till; lakander@gmail.

Vi hoppas på STOR uppslutning både bland försäljare och besökare. Vårt mål är att skapa en mötesplats, samt arbeta i andan för ett hållbart samhälle i linje med Lerum vision 2025.

Har man inget man vill sälja, finns det mycket att köpa, eller bara komma och fika.

Väl mött!

Föräldrar från Enhetsrådet