Välkommen till Ametisten

Ametistens fritidshem är basen för barnen som går i klasserna 2A och 2B. Vi gillar skogsutflykter, skapande verksamhet, idrott, lekar och att ha skoj tillsammans.

På Ametisten har vi cirka 50 inskrivna barn.

Vi som arbetar på Ametisten

Det händer under veckan på fritids

• Måndag  har vi lek och spel både inne och ute
  • Tisdag 15.00-16.00 har vi skapande i alla möjliga former.
  • Onsdag
  • Torsdag 15.00-16.00 har vi lek och idrott i Förbohallen
  • Fredag har vi Fredagsmys och ibland ser vi en film

Följ gärna vår verksamhet i bilder som du hittar i Bildgalleriet i Stora Safirens fotoalbum (klicka dig dit från länken här).

kreativt legoarbete på fritidsKreativt grupparbete i Lego

Loven på fritids

På skollov försöker vi göra lite andra aktiviteter än vad vi gör i vår vardag på fritids. Lovlappar att fylla i barnets vistelsetid i skickas med barnen hem i god tid före lovet. Därefter planeras lovprogrammet utifrån barnantalet men också övriga förutsättningar såsom väder/årstid med mera. Bilder från våra aktiviteter under senaste lovet hittar du i Stora Safirens bildgalleri längst upp på denna sidan eller klicka på länken.

Sjöfartsmuseet sommaren-14 AmetistenUtflykt till Sjöfartsmuseet juni-14Foto av: Jenny Sjöberg

Telefonnumret till oss på fritids är:  0302-52 17 21

SMS skickar du till oss på telefonnummer: 0736-60 46 18