Välkommen till Bärnstenen

Bärnstenens fritidshem är basen för barnen som går i klasserna 3A och 3B. Vi gillar att göra utflykter, skapande, sång, musik, idrott och lek tillsammans.

Bärnstenen har cirka 50 inskrivna barn.

Vi som arbetar på Bärnstenen är:

Vi äter mellanmål kl. 14.00 varje dag och därefter är vi ute till ungefär kl. 15.00 och då börjar vanligtvis dagens aktivitet.

En vanlig vecka på Bärnstenen

• Måndagar är det iPad-dag
  • Tisdagar har vi pyssel och spel. Fritidsråd 1 gång/månaden
  • Onsdagar, inne- eller utelek
  • Torsdagar går vi till Förbo-hallen kl. 15.00-16.00
  • Fredagar har vi fredagmys med barnens val av aktiviteter

Lovverksamheten på Bärnstenen

På loven gör vi ofta lite längre utflykter som vi inte kan göra annars. Vi har också lite annorlunda aktiviteter på fritids under loven.

Sommarutflykt till Sjöfartsmuseet juni-14Utflykt till Sjöfartsmuseet juni-14Foto av: Jenny Sjöberg

Föräldrakontakt

Veckans aktiviteter anslås på ytterdörrarna till vår avdelning. Information från fritids, såsom t ex lovprogram, inbjudan till föräldra drop-in (som vi har en gång per termin) skickas hem via e-post eller med barnen hem.

Fritidsolympiaden sportlovet 2014Fritidsolympiaden på sportlovet 2014Foto av: Jenny Sjöberg

Titta gärna in i Stora Safirens bildgalleri för bilder från verksamheten.

Vårt telefonnummer: 0302-52 17 28

Sms skickar du till oss på telefonnummer: 072-562 17 28