Om familjedaghemmet

Hos oss får ert barn hemlagad mat, vara ute i skog och mark och vistas i små barngrupper i hemmiljö.

Vi som jobbar som dagbarnvårdare (dagmammor) i Gråbo heter Ulrika, Ann, Sylvia och Ann- Sofie Vi arbetar i våra egna hem med barn i åldrarna 1-5 år. Barnen får en trygg hemmiljö där dom möts av samma vuxen vid lämning och hämtning, vilket gör att ni får en detaljerad återkoppling av dagen. Vi är 5-6 barn i våra grupper vilket gör att vi ser varje barn och deras behov.

Vi serverar näringsrik varierad hemlagad kost. Våra måltider är lugna och inbjuder till både samtal och reflektion.

Vi träffas regelbundet under veckan.

På tisdagar är  vi i vår lokal. I storgrupp.då äter vi våran lunch på restaurangen i parasollen.

En dag i veckan går vi till skogen, den dagen äter vi även ute.

Vi jobbar bl.a. Med vardagspedagogiken, matematik, språk, sång,  rörelse,rytmik, natur mm.

Viktigt för oss är att se varje barn som enskild individ och att alla barn ska få möjlighet att lyckas och känna sig delaktiga.