Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Trähusen på Tolleredsskolan Tollered förskola Vägvisare

Välkommen till Tollereds förskola.

På Tollereds förskola arbetar vi med varje barns bästa i fokus. Alla barn ska få utvecklas och få möjlighet att vara sitt bästa jag. “Nyfikenhet och kreativt lärande utvecklar framtidens problemlösare"

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Likabehandlingsplan 2020

  Tolleredsenhetens Likabehandlingsplan tillika plan mot diskriminering och kränkande behandling 2020 Gäller verksamheterna i förskolan, förskoleklassen, årskurserna 1-5 samt för fritidshemmet. Vårterminen 2020 och höstterminen 2020 Gäller verksamheterna i förskolan, förskoleklassen, årskurserna 1-5 samt för fritidshemmet. Vårterminen 2020 och höstterminen 2020 Läs mer här.

 2. Systematiskt kvalitétsarbete

  För förskolan och skolan Kan läsas under fliken kvalitét "Nyfikenhet och kreativt lärande utvecklar framtidens problemlösare" Tolleredsskolan och Tollereds förskola Läs här Systematiskt kvalitetsarbete Tolleredsskolan Läsåret 15/16 Läs här Systematiskt kvalitetsarbete förskolan 2016

 3. Flicka i skolmiljö

  Stabilt kunskapsresultat och hög trygghet i kommunens grundskolor

  Lerums kommun ligger på plats 35 i landet när det gäller det sammanvägda kunskapsresultatet i grundskolan. Det visar rapporten Öppna jämförelser i grundskolan, som presenteras av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. - Jag tycker att det är ett jättebra resultat i många delar. Det är ett kvitto på att vi har god kvalitet i våra skolor, säger Karin Persson, verksamhetschef Sektor lärande.