Tollereds fritidsklubb

Klubben är öppen för barn i år 4-5. Elever i år 6 som gått på Tolleredsskolan är också välkomna. Vi har öppet efter skolans slut fram till klockan 17. Telefonnummer till klubben är 0302-52 21 18

Flicka med färg på händernaFritidsklubben är en öppen verksamhet för barnen i år 4 och 5. Elever i år 6 som tidigare gått på Tolleredsskolan är också välkomna.

Vi vill ta tillvara på barnens egna intressen, utveckla nya färdigheter och skapa en verksamhet som ger trygghet och gemenskap. Klubben har flera aktiviteter som att pyssla med olika tekniker och material, spela spel eller bara koppla av.

Att tänka på

• Klubben har öppet  måndag, tisdag, torsdag,  fredag 14,20-17 och onsdag 13-17
  • 14.00 serveras mellanmål.
  • Klubben och fritids är tillsammans måndagar från 15.30 och tisdaqgar- fredagar från 16.30
  • De barn som vill äta mellanmål anmäler sig senast vid lunch på ett block i bamba.
  • En eftermiddag på klubben kostar 19:-
  • För att barnen ska slippa ha pengar med sig till skolan, så kommer det en räkning ett par gånger per termin.
  • På loven erbjuder vi lunch, mellanmål och pyssel för 52 kronor/dag. På loven är klubben bara öppen för de barn som anmält sig till lovverksamhet. Mer information kommer till de berörda inför varje lov.
  • Har du anmält ditt barn till verksamheten under lovet kommer du att debiteras oavsett om ditt barn varit på plats eller inte.