Sjukanmälan

Sjukanmälan och närvarohantering för barn i förskoleklass och skola via Skola24.

Sjukfrånvaro:

• Vid sjukdom ringer vårdnadshavare telefon 0515–77 70 15 innan kl. 08.00, gärna tidigare om eleven går på fritids.
  • Elevens 10 siffriga personnummer knappas in (behöver inte vara reg. i Skola 24för att ringa).
  • På telefon kan man bara sjukanmäla för en dag i taget, om man istället väljer att logga in på webben www.skola24.se kan eleven frånvaro anmälas för fler dagar.
  • Skola24 finns även som en mobilapp. Klicka på länken nedan för att läsa instruktionen om hur appen laddas ner.
  • Uppstår problem med inloggning eller annat som rör Skola24, kontakta via e-post Malin Stålros

Frånvaro på lovdagar:

Frånvaro görs direkt till fritids på telefon 0722-441654

Övrig giltig frånvaro:

Vid frånvaro som avser exempelvis tandläkarbesök, så kallad giltig frånvaro, görs anmälan via webben på Skola24. När vårdnadshavare gjort detta kommer det ligga synligt i systemet för personalen på skolan.

Ogiltig frånvaro:

Om en elev inte kommer till skolan på morgonen och inte är frånvaroanmäld kommer elevens pedagog att ringa upp vårdnadshavaren för att kontrollera frånvaron.

Ledighet:

Logga in via Skola24 och ansök om ledighet.