Res mer klimatsmart med smart app

Utmana dig själv att resa mer klimatsmart. Med gratisappen Smart får du mer poäng ju mer hållbart du reser. Var med i vår digitala panel för att utveckla Smart-appen.

Under 2017 lanserar och sprider vi Smart-appen. Appen är gratis och ger poäng för hållbara resor som att gå, cykla eller att åka kollektivt. Poängen ger dig erbjudanden på bland annat Ica. Appen ger dig också möjligt att länkas vidare till tjänster som bil-pool och samåkning. Du laddar ner appen på din mobiltelefon där du hämtar dina appar, sök på Smart i Sverige.

Var med i vår digitala panel

Vi vill fortsätta utveckla Smart-appen, så att den bättre kan hjälpa och gynna dig. Därför behöver vi din röst i vår digitala panel. Medverkan i panelen är enkel. Efter att du har anmält ditt intresse och laddat ner appen, ska du mellan den 15 och 29 maj använda Smart-appen. Det innebär att du har appen aktiv, så att den kan registerna ditt resande.

Vad du behöver göra

  • Anmäla dig via formuläret nedan innan den 10 maj.
  • Ladda ner Smart-appen.
  • Under perioden 15 till 29 maj ha appen aktiv i din telefon, vilket innebär att vara inloggad.
  • Svara på den webbaserade enkäten mellan den 29 maj och den 2 juni.

Du ger oss rätten att använda din res-data och dina enkätsvar är konfidentiella. Som tack för din hjälp så kommer du att erbjudas presentkort på ICA och Västtrafik.

Smart - ett forskningsprojekt för hållbart resande

Smart-appen är en del i projektet Hållbara attraktiva stationssamhällen som finansieras av Vinnova.Vill du ha ytterligare information kan du kontakta Maja Kovács, vid Chalmers University, maja.kovacs@chalmers.se , eller Martin Elofsson, kolletivtrafikstrateg i Lerums kommun, martin.elofsson@lerum.se.

Anmälan Smartapp