Uppleva och göra

Lerums kundcenter KomIn

Stäng Kontakt

Kontakt

Facebook: www.facebook.com/lerumskommun

E-post: kommun@lerum.se

Telefon: 0302-52 10 00

Besök: Bagges torg, Brobacken 1, Lerum

Postadress: Lerums kommun, 443 80 Lerum

Öppettider

Måndag − torsdag 8−18

Fredag 8−16

Öppet även under lunchen.

Det finns mycket att uppleva i Lerum som är en kommun med stark idrottsprofil, ett nära friluftsliv och rikt kulturutbud. Här hittar du det som Lerum erbjuder inom kultur- och fritidsaktiviteter. Det handlar om allt från bad, idrott, konst, teater, bibliotek och mötesplatser till samlingslokaler, föreningsliv och friluftsområden. Under rubriken Föreningar, föreningsfrågor finns tips och råd till föreningslivet.

 • Byggnaderna över Nääs Slott och slöjdseminarium

  Turism

  Lerums kommun ska profileras som en av de mest erkända och hållbara turistdestinationerna i Västra Götalandsregionen, vilket innebär att det är attraktivt att bo i, verka i samt besöka hela kommunen.

 • Ungdomar

  Kultur

  Lerum har ett rikt kulturliv. Kultur och fritid, tillsammans med kulturföreningar, studieförbund och kulturskolan erbjuder kommuninvånarna ett brett utbud av aktiviteter.

 • innebandyspelares fötter

  Idrott, motion, friluftsliv

  I Lerums kommun har du naturen och sjöarna in på knutarna som kan erbjuda ett härligt friluftsliv med ett flertal vandringsleder och elljusspår. Här finns något för varje smak.

 • barn i gräset

  Ung i kommunen

  Lerums kommun erbjuder unga Lerumsbor en bred och kreativ fritid inom friluftsliv, idrott och kultur. Stora ansträngningar görs för att unga ska känna sig delaktiga och påverka verksamheten.